Airco Purmerend: installatie en onderhoud airconditioning

Voor het kopen en plaatsen van een professionele airconditioning in Purmerend kunt u terecht bij Airco Groep Holland. Ons ervaren team voorziet u graag van vrijblijvend advies en komt naar wens langs op locatie in Purmerend voor advies of installatie van een airco. Bij Airco Groep Holland profiteert u van:

  • A-merken airconditioning
  • Tot 5 jaar garantie
  • Een vakkundig en ervaren team
  • Aankoop en installatie van uw airco
  • Voor particulieren en bedrijven

023 822 44 24 Offerte aanvragen

Assortiment airco’s

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten airco’s van A-merken. Wij leveren onder andere de volgende airco’s

Airconditioning voor particulieren en bedrijven

Airco Groep Holland levert airco’s aan zowel aan particulieren als bedrijven in Purmerend. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs komen vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de installatie van de geschikte airco. Wij geven u informatie over de benodigde capaciteit, de bedrading en installatie van de airco’s en het isoleren van het leidingstelsel en de condensafvoer.

Projecten in Purmerend

Wij voeren diverse projecten uit in Purmerend en omgeving. Bekijk hieronder een aantal projecten die Airco Groep Holland heeft uitgevoerd.

Grachtenpand in Amsterdam

Kantoorpanden op Schiphol

Bedrijfspanden in Haarlem

Voor een overzicht van onze gedane werkzaamheden bekijkt u onze projecten.

Garantie en onderhoud

U ontvangt 3 tot 5 jaar garantie op onze airco’s afhankelijk van het merk. Het is daarnaast mogelijk om een onderhoudscontract te tekenen bij Airco Groep Holland. In dit geval komen wij jaarlijks bij u langs voor het onderhoud en reparatie van uw airconditioning, zodat de kwaliteit van uw airco gewaarborgd blijft.

Klantenservice

Voor vragen, informatie of een offerte voor de aanschaf en installatie van een airconditioning in Purmerend neemt u online contact met ons op. Wij zijn daarnaast ook telefonisch bereikbaar op 023 822 4424.

Naam
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Betreft
Vraag