Daikin Airco

Voor het verkoelen van uw woonkamer, slaapkamer of bedrijfspand maakt u gebruik van een split airco. De fluisterstille split unit airco’s zijn geschikt om in één of meerdere ruimtes tegelijk een ideaal binnenklimaat te creëren. Aircogroep Holland levert en installeert de airconditioning bij u thuis of op het werk. Een split airco kopen bij Aircogroep Holland heeft de volgende voordelen:

Voor vragen over split airco’s of andere producten belt u naar 023 822 4424. Wij zijn ook online bereikbaar voor een vrijblijvende offerte.

Assortiment split airco’s

Bekijk ons assortiment split airco’s. U heeft keuze uit de A-merken Mitsubishi en Daikin. Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Mitsubishi airco split unit

 • Economy functie
 • 3D auto swing
 • Allergen clear filter tegen pollen
 • Sunfilter
 • Zeer energiezuinig
 • Fluisterstille werking
 • Auto-restart na spanningsuitval
€2.199

Daikin airco split unit

 • Stijlvol
 • Past binnen elk interieur
 • Fluisterstille werking
 • Fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter
 • Online bediening
 • Vermindert de luchtvochtigheid
€2.695

De werking van een split airco

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat uit een split airco uit twee delen, namelijk het binnendeel en het buitendeel. De warme lucht in de ruimte wordt naar buiten geleid voor de regulering van de temperatuur. Split unit airco’s hebben de volgende eigenschappen:

Ten opzichte van andere soorten airco’s heeft een split unit airco twee voordelen, namelijk:

De energiezuinige split airco’s zijn verkrijgbaar als single split unit en multi split unit. Bij een multi split unit zijn meerdere binnendelen aangesloten op één buitendeel om meerdere kamers tegelijk te verkoelen.

Installatie van uw split unit airco

Bij het installeren van een split airco of een andere airco voor uw huis of bedrijf doorlopen wij samen de volgende stappen:

 1. Geef uw wensen door via onze contactpagina. Wij denken graag met u mee over de juiste airco voor uw woonkamer, slaapkamer of bedrijfspand en samen kiezen we de juiste airco uit.
 2. U ontvangt een vrijblijvende offerte.
 3. Bij getoonde interesse komen wij langs op locatie om de situatie op te nemen.
 4. Op een door u gewenste datum leveren en installeren wij de airco.

Voor het installeren van een split airco moeten we een gat in de muur maken om het binnen- en buitengedeelte te verbinden. Houd rekening met vergunningen en huurregels.

Prijs split airco

Bekijk ons assortiment voor de actuele kosten per airco. De prijzen zijn inclusief bezorging en levering. U koopt al een split unit airco voor € 1.769,-. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Onderhoud van uw split airconditioning

Het is belangrijk om uw split aircosysteem regelmatig te controleren en reinigen. Bij een verstopt filter verhoogt u de kans op verspreiding van ziektekiemen en pollen. Bij Aircogroep Holland maakt u gebruik van een jaarlijkse controle door onze deskundige monteurs voor onderhoud en het voorkomen van storingen. Een jaarlijkse controle verlengt de levensduur van uw airconditioning. Bekijk voor meer informatie over deze dienst de pagina controle airconditioning.

Over Aircogroep Holland

Aircogroep Holland is gespecialiseerd in het leveren en installeren van en adviseren over de juiste airco’s, luchtgordijnen, warmtepompen en klimaatsystemen voor particulieren en bedrijven in Noord-Holland. In het verleden plaatsten wij aircosystemen voor onder andere poppodium Melkweg in Amsterdam en luchthaven Schiphol. Bekijk een overzicht van onze uitgevoerde werkzaamheden op de pagina projecten.

Overige producten

Naast split airco’s verkopen, leveren en installeren wij ook vloermodel airco’s, satellietmodel airco’s, cassettemodel airco’s en plafondmodel airco’s. Bekijk een overzicht van onze modellen op de pagina airco kopen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte of vragen over onze airco’s of diensten neemt u contact op via onderstaand formulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 023 822 4424.

 

  © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks