Airco Haarlem

Een goede airco voor uw woning of bedrijfspand koopt u natuurlijk het liefst bij een expert. Airco Groep Holland helpt u verder en voorziet u graag van topkwaliteit airconditioning in Haarlem. Het is mogelijk om de airco door ons te laten leveren, installeren en onderhouden. Bent u geïnteresseerd of wilt u snel een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

023 822 44 24 Offerte aanvragen

Waarom een aircosysteem van Airco Groep Holland?

  • 5 jaar garantie
  • De beste A-merken
  • Levering, installatie en onderhoud mogelijk
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gecertificeerde monteurs

De beste merken aircosystemen

Het type airconditioning dat nodig is, hangt af van de functie en het aantal vierkante meters van de ruimte. Airco Groep Holland verkoopt en installeert verschillende modellen airconditioning van topmerken als Daikin en Mitsubishi.


Airconditioning in Haarlem voor bedrijven en woningen

We leveren bij Airco Groep Holland altijd de beste airco in Haarlem voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden, waaronder winkels en kantoren.

Luchtbehandeling op maat

Airco Groep Holland verzorgt ook complete oplossingen voor luchtbehandeling op maat! Of het nu gaat om CO²-reductie, ventilatie-, verwarmings- of koelingssystemen: we leveren topkwaliteit en stellen energie-efficiëntie centraal.

Modellen aircosystemen

U vindt bij ons verschillende modellen airconditioning:

Onze specialisten zijn ervaren in het afstemmen van het aircosysteem op uw behoeften. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden we een oplossing die bij u past.

Levering en installatie

Airco Groep Holland heeft al diverse airconditioningsystemen geïnstalleerd in Haarlem en omgeving. Zo hebben we bijvoorbeeld bij lunchroom By Lima een cassettemodel airco in het gestuukte plafond ingebouwd. Na het creëren van de ruimte en de installatie van de airconditioning heeft de stukadoor het plafond weer netjes hersteld. Bekijk de resultaten op onze projectenpagina.

cassettemodel airco Haarlem

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de installatie of aanschaf van een airco in de regio Haarlem? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Naam*
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Betreft
Vraag*