Daikin airco split unit

Prijs: €2.695

Daikin heeft een uitgebreid aanbod aan split-unit airco’s. Iedere split-unit past bij verschillende situaties en ruimtes. Airco Groep Holland zorgt ervoor dat altijd de juiste split-unit voor u wordt geselecteerd. De prijs is inclusief montage, exclusief BTW.

Een Daikin airconditioner staat bekend om zijn goede kwaliteit en heeft een ‘zero defect policy’. Dit betekent dat alle airconditioners getest en gecontroleerd worden voordat zij de fabriek verlaten. Daarnaast zijn alle Daikin airco’s uitgerust met de nieuwste inverter technologie, waardoor de airco zeer energiezuinig is.

Vraag offerte aan

Energiezuinige Daikin airco

Daikin is koploper op het gebied van energierendement en innovatie. De airco’s van Daikin zijn uitgerust met inverter technologie, wat een innovatie is op het vlak van klimaatregeling. Een airconditioningsysteem met een inverter regeling stelt de koeling en verwarming voortdurend bij, om de temperatuur in de kamer nauwkeurig op peil te houden en zo het comfort te verhogen.

Zodra de juiste temperatuur bereikt is, zorgt de inverter ervoor dat deze constant blijft. Omdat een inverter model de omgevingstemperatuur continu controleert en indien nodig bijstelt, daalt het energieverbruik met dertig procent in vergelijking met een traditioneel aan/uit systeem. De airconditioners van Daikin hebben allemaal een energielabel A of hoger, ze staan bekend als zeer energiezuinig.

Koudemiddel airco Daikin

Daikin blijft innoveren om de airco’s steeds milieuvriendelijker te maken. Naast de standaard uitvoering met koudemiddel r410a kunt u bij ons ook een Daikin airco met r32 koudemiddel bestellen. Deze airco’s behoren tot de meest energiezuinige modellen van dit moment (A+++). Zo bespaart u nog eens extra op energiekosten.

Vijf jaar garantie en onderhoud

Wij geven u vijf jaar garantie op uw Daikin airco. Indien u ook een onderhoudscontract heeft afgesloten bij Airco Groep Holland, dan weet u zeker dat uw Daikin Split Unit airconditioning systeem in topconditie blijft. Wij komen in dat geval elk jaar langs om de optimale werking van de airconditioning te controleren.

Montage en materialen

De Daikin airco wordt bij levering door Airco Groep Holland compleet voor u geïnstalleerd. Deze montage en de gebruikte materialen zijn inbegrepen in de prijs van de Daikin airco op onze website. Uiteraard wordt de installatie van de systemen uitsluitend uitgevoerd door F-gassen gecertificeerde monteurs van ons bedrijf.

Uitgebreide bedieningsmogelijkheden Daikin airco

De wandmodel airco kan worden bediend met een infrarood afstandsbediening, deze standaard wordt meegeleverd. Andere modellen zijn ook wel uitgevoerd met een touch screen wandbediening. Optioneel kunt u de Online Controller aanschaffen waarmee u de meeste Daikin airconditioners ook kunt bedienen via uw smartphone, tablet, pc en laptop.

Belangrijke kenmerken

  • Vijf jaar garantie
  • Prijs is inclusief materialen en montage door F-gassen gecertificeerd personeel, exclusief BTW.
  • Comfortmodus, waardoor u geen tocht waarneemt
  • Auto-swing, gelijkmatige verspreiding van lucht door de ruimte
  • Ontvochtings functie
  • Nachtmodus
  • Fluisterstille werking (19dB)
  • Fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter, dat microscopische stofdeeltjes in de lucht vangt

Een split-unit airconditioning

Het Daikin airco systeem bestaat uit een binnen- en een buiten-unit. De buitenunit staat vaak op het dak van het pand, waar de binnenunit op verschillende manieren in het interieur geïntegreerd kan worden.

Een Daikin split-unit airco-systeem kan op vele locaties ingezet worden. Denk aan woonhuizen, winkels, kantoren etc. Het Daikin airco-systeem kan indien gewenst compleet geïntegreerd worden in het interieur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de binnen-unit, die design vriendelijker wordt opgeleverd, zichtbaar te maken in het interieur.

Daikin

Daikin heeft al meer dan tachtig jaar wereldwijde ervaring in de koeltechniek en meer dan vijftig jaar ervaring met warmtepompen. Daikin is continu bezig met technologische ontwikkelingen en maatschappelijke en ecologische veranderingen. Daarom biedt het totaaloplossingen die zowel energetisch als financieel aantrekkelijk zijn, en tegelijkertijd meer comfort bieden.

Daikin Airconditioners zijn warmtepompen: ze kunnen niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen. Tevens beschikt Daikin over airconditioners die de lucht niet alleen koelen, verwarmen en reinigen, maar ook bevochtigen, ontvochtigen en verversen. Met een Daikin kiest u voor energiezuinige en betrouwbare airco.

Vraag  vrijblijvend een offerte aan

Wij leveren en installeren producten in heel Noord-Holland en omgeving.Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks