Airconditioning bij u thuis

Wanneer u op zoek bent naar airconditioning voor in huis bent u bij Airco Groep Holland op het juiste adres. Met veel ervaring in de particuliere sector adviseren wij u graag bij het kiezen van het juiste airconditioning systeem voor uw woonhuis. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0229-26 22 55. U kunt ook direct een offerte opvragen.

airco installatie bij particulieren

Elke ruimte in huis vraagt om een eigen aanpak. Wij leveren particulieren dan ook een totaaloplossing: wij leveren de airco en installeren deze bij u op locatie. Zo hoeft u zich niet bij het kopen van een airco niet druk te maken over de benodigde koelcapaciteit en de juiste plaatsing van airconditioning. Bij de installatie zijn alle kosten voor materiaal inbegrepen. Bij onze A-merk airco's van Daikin en Mitsubishi krijgt u tot 5 jaar garantie.

airco wandmodel slaapkamerAangenaam leefklimaat

Om ‘s zomers een zo aangenaam mogelijk leefklimaat te creëren is airconditioning een uitkomst. Door de toenemende warmte kan het in huis onaangenaam broeierig worden. Dit komt vooral voor wanneer de warmte een aantal dagen aanhoudt. U krijgt dan de warmte in de woning er met een raampje openen er niet meer uit. De nachtrust is daarbij meestal de doorslag voor het aanschaffen van een goede airco installatie. Een goede nachtrust is immers de basis van ons gevoel van welzijn en ons humeur.

’s Winters zullen onze systemen u heerlijk warm houden, onze airconditioning systemen bevatten namelijk ook standaard al een warmte pomp welke verwarmen door middel van het onttrekken van de warmte uit de buitenlucht. Dit is zelfs mogelijk tot temperaturen van -15⁰C!

Advies op maat

Omdat niet ieder huis even groot is en diverse andere aspecten van invloed zijn op het aan te schaffen vermogen van de airconditioner adviseren wij u graag zodat u de juiste informatie krijgt wat betreft de installatie die het beste bij u past. Wij komen daarom altijd bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en daarbij ook uw eigen ideeën aan te horen. Hierdoor kunnen wij de juiste calculatie maken zodat u nooit onvoorziene extra kosten heeft bij de plaatsing van uw systeem. Wij houden van transparantie en eerlijk zaken doen.

Jarenlange garantie

Onze airconditioning systemen hebben een minimale garantie van 3 jaar. Waar topmerken zelfs tot 5 jaar garantie hebben. Indien u ook een onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten voor uw airconditioner heeft u hier zonder zorgen jarenlang plezier van. Voor meer informatie en onze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over onze diensten klik hier.

Wij leveren airconditioning systemen voor particulieren in de omgeving:

Airconditioning thuis

Zoekt u een airco voor thuis, bijvoorbeeld om een aangename temperatuur in de slaapkamer te creëren? Airco Groep Holland is gevestigd in Hoorn en komt onder andere in de volgende plaatsen bij u thuis:

  • Alkmaar
  • Almere
  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Haarlem
  • Hoorn
  • Purmerend

Wilt u een Airco kopen? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan

* Wij leveren en installeren producten in heel Noord-Holland en omgeving.

Naam
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Betreft
Vraag