Airco in huis | Airco voor particulieren

Wanneer u op zoek bent naar de beste airco voor in huis kunt u terecht bij Airco Groep Holland. Met veel ervaring in de particuliere sector adviseren wij u graag bij het kiezen van het juiste airconditioningsysteem voor thuis. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 023 – 822 44 24. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte op te vragen.

Airco installatie particulieren

Elke ruimte in huis vraagt om een eigen aanpak. We leveren particulieren dan ook een totaaloplossing: we leveren de airco en installeren deze bij u thuis. Zo hoeft u zich bij het kopen van een airco niet druk te maken over de benodigde koelcapaciteit en de juiste plaatsing van airconditioning. Bij de installatie zijn alle kosten voor materiaal inbegrepen. Op onze A-merk airco’s van Daikin en Mitsubishi krijgt u 5 jaar garantie.

Airco thuis

Het installeren van airco’s is maatwerk. Daarom installeren we de airco’s direct na de bezorging in uw huis. We verkopen airco’s van de merken Fuji, Mitsubishi en Daikin. Deze airco’s zijn ideaal voor in huis door hun uiterst stille werking en luchtzuiveringsfilters. Ook zijn alle airco’s te bedienen met een afstandsbediening. De binnenunit bevestigen we aan de muur in uw woon- of slaapkamer bijvoorbeeld. De buitenunit komt aan de andere kant van de muur – aan de buitenkant dus. De buitenunit trekt lucht aan. Deze lucht wordt gekoeld en komt via de binnenunit uw huis in voor een behaaglijk klimaat. ’s Winters kunt u de verwarmstand aanzetten om uw huis op te warmen.

We verkopen ook plafond airco’s. Deze airco’s zijn geschikter voor zakelijk gebruik. Ze bieden een uitkomst voor grotere ruimtes, zoals winkels, restaurants en kantoren en zijn daarom vaak iets duurder.

Wilt u een airco in huis laten plaatsen, maar weet u niet welke het meest geschikt is voor uw woonruimte? Neem dan contact op met onze specialisten door te bellen naar 023 – 822 44 24. U kunt ook ons gehele assortiment airco’s bekijken en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Aangenaam leefklimaat

Om ‘s zomers een zo aangenaam mogelijk leefklimaat te creëren is airconditioning een uitkomst. Door de toenemende warmte kan het in huis onaangenaam broeierig worden. Dit komt vooral voor wanneer de warmte een aantal dagen aanhoudt. U krijgt de warmte in de woning er dan niet meer uit door een raampje te openen. De nachtrust geeft daarbij meestal de doorslag voor het aanschaffen van een goede airco installatie. Een goede nachtrust is immers de basis van ons gevoel van welzijn en ons humeur.

’s Winters zullen onze systemen u heerlijk warm houden. Onze airconditioningsystemen bevatten namelijk ook standaard een warmtepomp die uw huis verwarmt door middel van het onttrekken van de warmte aan de buitenlucht. Dit is zelfs mogelijk tot temperaturen van -15⁰C!

Advies op maat

Omdat niet ieder huis even groot is en diverse andere aspecten van invloed zijn op het aan te schaffen vermogen van de airconditioner, adviseren we u graag. Zo krijgt u de juiste informatie wat betreft de installatie die het beste bij u past. Wij komen daarom graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en daarbij ook uw eigen ideeën aan te horen. Hierdoor kunnen wij de juiste calculatie maken zodat u nooit onvoorziene extra kosten heeft bij de plaatsing van uw systeem. Wij houden van transparantie en eerlijk zaken doen.

Jarenlange garantie

Onze airconditioningsystemen hebben een minimale garantie van 3 jaar. Op airco’s van topmerken krijgt u zelfs tot 5 jaar garantie. Indien u ook een onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten voor uw airconditioner, heeft u hier zonder zorgen jarenlang plezier van. Voor meer informatie en onze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Voor meer informatie bezoekt u de pagina onze diensten.

Leveringsgebied

Zoekt u een airco voor in huis, bijvoorbeeld om een aangename temperatuur in de slaapkamer te creëren? Airco Groep Holland is gevestigd in Hoorn en komt onder andere in de volgende plaatsen bij u thuis:

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wij leveren en installeren producten in heel Noord-Holland en omgeving. Via onderstaand formulier vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks