Warmtepomp luchtgordijn

Met een water verwarmd luchtgordijn scheidt u twee ruimtes van elkaar en behoudt u binnen de ideale temperatuur. U gebruikt een luchtgordijn met een warmwater pomp om binnen en buiten te scheiden zonder dat u een deur hoeft te sluiten. Met onze energiebesparende luchtgordijnen houdt u insecten buiten en gaat er geen warmte of kou verloren.

Leverbare maten luchtgordijn

Een door water verwarmd luchtgordijn is in verschillende afmetingen leverbaar.

Breedte

  • 1 meter
  • 1,5 meter
  • 2 meter

Hoogte

  • Maximaal 3,5 meter
De luchtgordijnen zijn goed aan elkaar te koppelen. Bij afwijkende maten monteren we twee of meerdere luchtgordijnen op locatie aan elkaar vast.

We raden u aan om altijd een luchtgordijn aan te schaffen die uw gehele deuropening afschermt. Doet u dit niet, dan heeft het luchtgordijn geen effect.

De voordelen van een water verwarmd luchtgordijn

Nadelen van een water verwarmd luchtgordijn

Wanneer u kiest voor een water verwarmd luchtgordijn, moet u er rekening mee houden dat uw cv-ketel voldoende capaciteit heeft. Daarnaast is het noodzakelijk om twee leidingen vanaf de cv-ketel naar het luchtgordijn aan te leggen. Een water verwarmd luchtgordijn is relatief goedkoop om aan te schaffen, maar dit type luchtgordijn heeft geen functie om koele lucht te blazen.

Garantie en installatie

Bij de aankoop van een warmwater luchtgordijn krijgt u bij ons standaard twee jaar garantie. Ons team heeft veel ervaring met de installatie van diverse luchtgordijnen. De installatiekosten zijn bij de prijs van uw warmwater luchtgordijn inbegrepen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten zodat u ook op de lange termijn verzekerd bent van een goed werkend luchtgordijn.

Werking van een water verwarmd luchtgordijn

Een warmwater luchtgordijn regelt de temperatuur in uw pand, dit is vooral handig wanneer u een open ingang heeft. In de winter zorgt dit type luchtgordijn ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam warm blijft. In de zomer houdt het systeem de warmte juist buiten, al is een warmwater luchtgordijn niet geschikt om te koelen. Een warmwater luchtgordijn zorgt voor een doorlopende stroom van warme lucht. Verder houdt dit systeem geurtjes, insecten en stof buiten. Wilt u uw pand ook koelen? Combineer dit luchtgordijn dan met een airconditioning.

Andere oplossingen van Airco Groep

Behalve water verwarmde luchtgordijnen, levert Airco Groep ook:

Contact met Airco Groep

Heeft u vragen over de water luchtgordijnen of wilt u meer informatie over onze andere mogelijkheden? Neem dan contact op met Airco Groep via onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 023 – 822 44 24.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks