Daikin Emura airco split unit

Prijs: €3.195

Zoekt u een stijlvolle airco die in uw interieur past? De Daikin Emura heeft een strak, modern en verfijnd ontwerp en is speciaal ontworpen om comfort en design te combineren. De prijs is inclusief installatie en materiaal, exclusief BTW. De voordelen van een Daikin Emura zijn:

  • Uniek modern design
  • Fluisterstille werking (19dB)
  • Zeer zuinig (tot A+++)
  • Comfort- en nachtmodus
  • Eenvoudige bediening
  • Zowel koelen als verwarmen

Ervaar optimaal comfort

De Daikin Emura airco is voorzien van verschillende innovatieve functies waardoor u op elk moment optimaal comfort ervaart. Door de gelijkmatige luchtverdeling zorgt de airco voor een aangename temperatuur in de gehele ruimte. Het innovatieve zuiveringsfilter verwijdert stofdeeltjes uit de lucht en neutraliseert onplezierige aroma’s. Ook zorgen de comfort- en nachtmodus voor een gebalanceerde en gelijke luchttoevoer, zowel overdag als ‘s nachts.

Vraag offerte aan

Uniek design van Daikin

Het topdesign kenmerkt de Daikin Emura. Met zijn ontwerp heeft de airco meerdere designprijzen in de wacht gesleept. Met zijn  opvallende en gestroomlijnde design is de Daikin Emura in elk Europees interieur een aanwinst. De airco is leverbaar in egaal mat wit of zilver met antraciet. Met de Daikin Emura kiest u bewust voor een combinatie van elegantie en gemak.

Temperatuur op afstand instellen

De temperatuur is eenvoudig in te stellen met de bijbehorende afstandsbediening. Daarnaast kunt u de airco ook buitenshuis bedienen via een online appvan Daikin. Op deze manier kunt u zelf online de temperatuur instellen. Zo komt u altijd binnen in een aangenaam binnenklimaat en kunt u energie besparen wanneer u van huis bent.

Modellen Daikin Emura

Daikin levert de Emura in verschillende modellen en kan besteld worden in zowel wit als grijs. De koelcapaciteit varieert van 1,3 tot 5,3 kW, de verwarmingscapaciteit van 1,3 tot 6,5 kW.

Garantie op Daikin airco’s

Met de Daikin Emura bent u nog jarenlang verzekerd van maximaal comfort. U ontvangt vijf jaar garantie op de airco. Daarnaast kunt u bij Airco Groep Holland een onderhoudscontract afsluiten om de airco jaarlijks te laten controleren. Zo blijft uw airco optimaal functioneren.

Installatie op locatie

Airco Groep Holland levert en installeert de airco bij u op locatie. Zo bent u ervan verzekerd dat uw airco deskundig wordt geplaatst en goed functioneert. De kosten voor installatie en het benodigde materiaal zijn bij de prijs inbegrepen. Wij zorgen voor een nette afwerking bij u in de woning of in het bedrijf.

Vraag direct een offerte voor dit product aan

Geïnteresseerd in onderstaande product? Vraag dan via onderstaande formulier direct een offerte aan voor dit product.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks