Airco Hoofddorp

Als u een airco in Hoofddorp of omgeving zoekt van de beste kwaliteit, helpt Airco Groep Holland u graag verder. Wij leveren, installeren en onderhouden airconditioningsystemen in heel Noord-Holland en hebben al ruim 15 jaar ervaring in het vak. Heeft u een vraag of wilt u een kostenindicatie van ons ontvangen? Klik snel op een van de onderstaande buttons!

023 822 44 24 Offerte aanvragen

De voordelen van Airco Groep Holland

  • Voor aanschaf, installatie en onderhoud
  • Advies op maat
  • Ervaren en gecertificeerde monteurs
  • Alleen A-merk aircosystemen
  • 5 jaar garantie

De beste kwaliteit aircosystemen

Wij verkopen uitsluitend A-merk aircosystemen van Daikin en Mitsubishi.

overzicht aanbod airco\'s

Airconditioning in Hoofddorp voor particulieren en bedrijven

Wij leveren airconditioningsystemen aan zowel consumenten als bedrijven en zorgen voor een optimale koeling of verwarming van de ruimte. In woonhuizen installeren we regelmatig wandmodellen, gezien de beperkte mogelijkheden en de scherpere prijs.

Voor kantoren en winkels adviseren we vaker cassettemodellen, omdat de centrale plaatsing zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling in de grotere ruimten.

Ervaren adviseurs

Aangezien elke ruimte anders is, komt onze adviseur altijd vooraf bij u langs om te bekijken hoe een airco zo optimaal mogelijk kan worden geplaatst. Tijdens het gesprek neemt de expert op basis van uw budget de mogelijkheden met u door en informeert u over het installatieproces. Door de jarenlange ervaring van de adviseur kunt u rekenen op deskundig advies op maat.

Expert in luchtbehandeling

Naast airconditioners kunt u bij Airco Groep Holland terecht voor complete vormen van luchtbehandeling. U vindt bij ons producten voor het reduceren van het CO2-gehalte in een ruimte of systemen waarbij gebruik wordt gemaakt van warmteterugwinning.

Uitgevoerde installaties

Wij voeren regelmatig werkzaamheden uit in de regio Hoofddorp en omgeving. Bekijk voor een indruk van onze voltooide installaties de projectenpagina. Als u specifieke wensen heeft op het gebied van koelen of verwarmen, nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Neem contact op

Heeft u interesse in goede airconditioning in Hoofddorp of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 023 822 4424 of vul het contactformulier in.

Naam*
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Betreft
Vraag*