Airco Diemen

Bent u op zoek naar airconditioning in Diemen? Airco Groep Holland is dé specialist op dit gebied en zorgt voor een perfect binnenklimaat bij u thuis of in uw bedrijf. Voor een snelle installatie op locatie kunt u rekenen op onze experts. Zij zorgen ook voor het onderhoud, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw airconditioning in Diemen.

023 822 44 24 Offerte aanvragen

Waarom een goed binnenklimaat belangrijk is

Tijdens warme zomerdagen kan de temperatuur ook binnenshuis snel oplopen. Een (te) hoge temperatuur in huis is niet aangenaam en heeft vaak een negatieve invloed op de nachtrust. Ook in bedrijven is een goed binnenklimaat van essentieel belang. Verschillende studies tonen aan dat werknemers het beste functioneren bij binnentemperaturen tussen 20°C en 25°C. Bij hogere temperaturen functioneert het natuurlijk koelproces van het lichaam niet meer naar behoren, waardoor de hersenen te warm worden. Dat is van invloed op de productiviteit en verhoogt de kans op verkeerde beslissingen.

Laat uw airco installeren in Diemen

Voor een optimaal gekoelde ruimte en een ideale binnentemperatuur bent u bij Airco Groep Holland aan het juiste adres. Wij zijn betrokken geweest bij tal van projecten. Uw airco in Diemen wordt geïnstalleerd door onze ervaren F-gassen-gecertificeerde monteurs. Zij werken volgens de VCA-richtlijnen en de Europese regelgeving. Zo bent u er zeker van dat de installatie op een veilige en milieuvriendelijke manier gebeurt. Bij de installatie van airconditioning in Diemen zijn zowel de materiaal- en arbeidskosten als de kosten voor aanvullend materiaal zoals koelleidingen, muurbeugels en montagebalken bij de aankoopprijs inbegrepen.

Topmerken Airco modellen

Wij leveren uitsluitend A-merken airconditioning in Diemen. Op onze topmerken Daikin en Mitsubishi krijgt u een garantie tot maar liefst vijf jaar.

Verschillende soorten airco

Welk type airco u nodig heeft, hangt af van de grootte en het soort ruimte waarvoor deze is bestemd. U heeft de keuze uit een:

  • Wandmodel. Dit soort airco dat hoog aan de muur wordt geplaatst, is zowel geschikt voor een kleine bedrijfsruimte als een woon- of slaapkamer.
  • Vloermodel. Deze airco plaatsen wij laag bij de vloer, waardoor de lucht naar boven wordt geblazen. Dit energiezuinige model is geschikt voor woon- en slaapkamers.
  • Satellietmodel. Deze onopvallende airco, die wordt geïnstalleerd in het plafond, blaast de lucht via inblaasroosters in één of meer ruimtes. Dit model is zowel geschikt voor bedrijfsruimtes als in huis.
  • Casettemodel. Dit type airco, dat wij ook in het plafond installeren, verspreidt de lucht gelijkmatig over de ruimte. Dat maakt deze airco zeer geschikt voor winkels en bedrijfspanden.
  • Plafondmodel. Deze fluisterstille airco, die zowel kan koelen, verwarmen als de lucht zuiveren, neemt maar weinig ruimte in beslag. Dit model is ideaal voor langwerpige winkels en bedrijfsruimtes.

Airco kopen?

Wilt u direct een nieuwe airco kopen? Gebruik dan gerust de onderstaande buttons of vul het contactformulier in!

023 822 44 24 Offerte aanvragen

Naam*
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Betreft
Vraag*