Mitsubishi airco split unit

Prijs: €2.199

Bij Airco Groep Holland bieden wij split-unit airconditioning systemen aan van Mitsubishi Heavy. Mitsubishi Heavy heeft een groot aanbod split-unit airco’s. Iedere Mitsubishi airco past in een zekere ruimte of gebouw. Bij de Airco Groep Holland zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste type airco kiest, doordat wij u deskundig advies geven. Bovengenoemde prijs is exclusief BTW.

Mitsubishi Heavy airconditioners staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitgebreide functionaliteiten. Zo kan de Mitsubishi airco naast koelen ook verwarmen, doordat de airco is uitgerust met een warmtepomp. Daarnaast maken Mitsubishi airco’s gebruik van de moderne inverter techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de airco de temperatuur razendsnel aanpast bij veranderde omstandigheden in uw geconditioneerde ruimte. Wilt u profiteren van deze voordelen? Een Mitsubishi airco kopen doet u bij Airco Groep Holland!

Vraag offerte aan

Energiezuinige airco van Mitsubishi

Zoals gezegd is de Mitsubishi airco voorzien van de geavanceerde inverter techniek. Deze techniek zorgt er tevens voor dat de airco zeer energiezuinig is. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten en bovendien wordt het milieu minder belast. Daarnaast zijn zowel de binnen- als buitenunit superstil. De compacte Mitsubishi airco’s zijn modern van design en storen daarom niet in het interieur.

Daarnaast zijn de Mitsubishi aircosystemen op een milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Door de units bewust compact te houden, worden er minder materialen gebruikt om de airco te maken. Tevens werkt Mitsubishi met milieuvriendelijke materialen en kan 90% van de airco gerecycled worden.

5 jaar garantie en onderhoud van Mitsubishi

Bij het kopen van een Mitsubishi airco heeft u standaard vijf jaar garantie. Daarnaast kunt u een onderhoudscontract afsluiten bij Airco Groep Holland, zodat u zeker weet dat uw Mitsubishi split-unit airco in topconditie blijft en uw apparatuur altijd onder deze garantie valt.

Montage en materialen

De airco wordt bij levering door Airco Groep Holland voor u geïnstalleerd en klaar gemaakt voor gebruik. De montage- en materiaalkosten zijn inbegrepen in de prijs van de Mitsubishi split-unit airco, het bedrag is exclusief BTW.

Bedieningsmogelijkheden

De Mitsubishi wandmodel airco is uitgerust met infrarood bediening met veel eenvoudig in te stellen functies, zoals 3D auto-swing, horizontale en/of verticale swing, economy functie en een 24-uur timer. De overige modellen zijn zelfs uitgevoerd met een touch screen wandbediening waar tevens bedrijfsgegevens van de apparatuur op is af te lezen.

De Mitsubishi airco is standaard voorzien van onder andere:

 • 5 jaar garantie
 • Montage en materialen
 • Economy functie voor een nog effectievere werking
 • 3D auto-swing voor een optimale luchtverdeling
 • Allergen clear filter tegen pollen en huisstofmijt
 • Sunfilter met een luchtverfrissende werking
 • Eco-functie, wat zorgt voor een zeer zuinig energieverbruik van COP waarden tot 4.35
 • Fluisterstille werking vanaf 21 dB(A)
 • Auto-restart na het uitvallen van de stroom
 • Koelbedrijf tot -15 Celsius buitentemperatuur
 • Hot-Start en Hot-spuurt functie voor een snelle opwarming van koude ruimtes

Een split-unit airco systeem

Split-unit airco systemen kenmerken zich doordat er een binnen- en buitenunit aanwezig is. De buitenunit staat vaak op het dak van het pand, de binnenunit kan op verschillende manieren in het interieur worden geïntegreerd. De binnenunit van uw Mitsubishi airco is designvriendelijk, compact en kan worden geleverd in diverse uitvoeringen als een plafond- of wandmodel. Ook kan de airco weggewerkt worden achter roosters. Een airco split-unit kan op verschillende locaties ingezet worden. Denk aan huizen, winkels, kantoren en vele andere ruimtes. Op basis van de gevraagde capaciteit installeren we een single split airco of een multi split unit.

Waarom een Mitsubishi Heavy airconditioner?

Mitsubishi Heavy is één van de grootste airconditioningsfabrikanten ter wereld en produceert al meer dan tachtig jaar kwalitatief hoogstaande airconditioners en warmtepompen. De airco koelt in de zomer, verwarmt in de winter en filtert de lucht het hele jaar door. Bovendien wordt de luchtvochtigheid in de zomer verlaagd, zodat er een prettig leefklimaat wordt gecreëerd. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om verse buitenlucht in de ruimte aan te voeren. De geleverde apparatuur is fluisterstil en voldoet aan de strengste milieu-eisen. Mitsubishi Heavy is vooruitstrevend in kwaliteit, maar ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast zijn de systemen zo goed als storingsvrij. Via de onderstaande button koopt u een Mitsubishi airco bij Aircogroep Holland.

Vraag  vrijblijvend een offerte aan

Wij leveren en installeren producten in heel Noord-Holland en omgeving.Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

  © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks