Warmtepomp luchtgordijn

Een warmtepomp luchtgordijn is het enige type dat in staat is om, naast verwarmen, ook te verkoelen. Met dit systeem heeft u dus het hele jaar een aangename temperatuur in uw kantoor of winkelpand. Schaf dit luchtgordijn aan om uw binnenruimte te scheiden van buiten zonder dat u een deur hoeft te sluiten. Met dit luchtgordijn bespaart u op uw energiekosten en houdt u stof en insecten buiten de deur.

Warmtepomp luchtgordijn: leverbare maten

Een warmtepomp luchtgordijn is leverbaar in verschillende maten:

Breedte

  • 1 meter
  • 1,5 meter
  • 2 meter
Hoogte

  • Maximaal 3,5 meter

De warmtepomp luchtgordijnen zijn uitstekend aan elkaar te bevestigen. Bij afwijkende maten plaatsen we twee of meerdere luchtgordijnen naast elkaar. U dient altijd een luchtgordijn aan te schaffen die de hele deuropening afschermt. Een kleiner luchtgordijn heeft geen effect.

Voordelen van een luchtgordijn met warmtepomp

Nadelen van een warmtepomp luchtgordijn

Het grootste nadeel van een luchtgordijn met warmtepomp is dat dit het duurste type luchtgordijn is. Wel is het belangrijk om hierbij te vermelden dat deze investering zich na een aantal jaar terugverdient. Dit komt door de energiebesparende eigenschappen van het luchtgordijn. U verliest in de winter geen warmte door een openstaande deur, waardoor uw energierekening lager uitvalt. Een tweede nadeel van een warmtepomp luchtgordijn is dat u koelleidingen naar het systeem moet aanbrengen. Verder moeten er buiten uw pand één of twee buiten units geplaatst worden.

Garantie en installatie

Bij de aankoop van een warmtepomp luchtgordijn ontvangt u van Airco Groep standaard twee jaar garantie. Bij de prijs van uw luchtgordijn zitten de kosten voor installatie inbegrepen. Hiervoor komen onze monteurs bij u langs; zij hebben veel ervaring met de installatie van luchtgordijnen en zorgen voor een vakkundige bevestiging van het systeem. Verder bieden we u de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten zodat u ook op de lange termijn verzekerd bent van een uitstekend werkend luchtgordijn.

De werking van een luchtgordijn met warmtepomp

Een luchtgordijn met een warmtepomp is het meest energiezuinige luchtgordijn van Airco Groep. U heeft al aan één keer 230 volt genoeg om dit luchtgordijn aan te schaffen. Wel heeft u buiten uw pand voldoende ruimte nodig voor het plaatsen van een luchtgordijn. Een warmtepomp luchtgordijn is daarnaast het enige luchtgordijn dat in staat is om te koelen. Dit type luchtgordijn zorgt daarmee het hele jaar voor een aangename temperatuur in uw pand. In de winter is het binnen aangenaam warm en in de zomer zorgt het systeem voor verkoeling. Verder houdt dit luchtgordijn nare geurtjes, insecten en stof buiten.

Onze luchtgordijnen

Wij leveren eveneens de volgende soorten luchtgordijnen en airconditioning:

Contact

Heeft u vragen over de kenmerken of de aanschaf van een luchtgordijn met warmtepomp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 023 – 822 44 24.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks