Diensten

Professionele dienstverlening

Airco Groep Holland is uw installateur voor het zeer deskundig plaatsen van diverse airconditioningsystemen. Vooral tijdens het drukke zomerseizoen worden ieder jaar weer regelmatig klanten de dupe door in te gaan op goedkope aanbiedingen van minder bonafide installateurs. Na plaatsing van airco’s door dit soort lieden zijn zij vaak niet meer bereikbaar, komen gewoon niet of zijn alweer failliet.

Gegarandeerde kwaliteit

Omdat u geen koelkast koopt waarvan u de prijs gemakkelijk 1 op 1 kunt vergelijken maar een op maat gemaakt systeem moet u zich zeker niet alleen door de prijs laten leiden. U koopt een systeem om er vervolgens 10 tot 15 jaar van te kunnen genieten en niet om al binnen de kortste keren met onopgeloste storingen te komen zitten. Airco Groep Holland staat voor een vakkundige plaatsing, afwerking op top niveau maar ook voor een goede nazorg van uw systeem voor een zorgeloos gebruik.

Installatie aircosystemen

Wij verzorgen een uitstekende installatie van uw systeem met een daarbij horende jarenlange garantie, de topmerken gaan zelfs tot 5 jaar!
Lees meer

Controle klimaatsystemen

Naast het installeren van uw systeem verzorgen wij ook graag het jaarlijkse onderhoud aan uw airconditioner, dit is van groot belang want door onze deskundige monteurs worden mogelijke aanleidingen tot storingen reeds in een vroeg stadium opgespoord en de levensduur van uw systeem door preventieve maatregelen verlengd!
Lees meer

Garantie airco’s

De minimale garantietermijn van onze installaties is 3 jaar, voor de topmerken is dat zelfs verlengd naar 5 jaar.
Lees meer

Levering van producten

Wij leveren een grote diversiteit aan merken waaronder een 3-tal merken uit het topsegment van de markt tegen scherpe tarieven. 

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een verzoek? Neem contact met ons op.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks