Airco installatie

Naast het kopen van een airco kunt u bij ons terecht voor een professionele airco installatie. Wij installeren luchtbehandeling systemen bij zowel particulieren als bedrijven. Zo zorgt u ervoor dat de airco optimaal functioneert en de ruimte perfect gekoeld of juist verwarmd wordt. Alle materiaalkosten en arbeidskosten vallen binnen de aankoopprijs. Bij Airco Groep Holland betaalt u niets extra's voor aanvullende materiaal.

Installatie aircosysteem

Wij verzorgen een uitstekende installatie van uw aircosysteem met een daarbij horende jarenlange garantie, de topmerken gaan zelfs tot 5 jaar! Wij werken uitsluitend met ervaren F-Gassen gecertificeerde monteurs die zorgen voor een milieuvriendelijke inbedrijfsstelling van uw aankoop en een vakkundige bevestiging. Wij werken netjes, overeenkomstig uw wensen, snel, volgens VCA richtlijnen en de Europese regelgeving.

Prijs voor het laten installeren van een airco

Bij Airco Groep Holland bestelt u een airco inclusief installatie. Alle kosten voor het plaatsen, zoals installatie- en materiaalkosten, zijn inbegrepen in de prijs. U betaalt niets extra's voor bijvoorbeeld:

  • Condens afvoer
  • Koelleidingen
  • Muurbeugels
  • Montagebalken

Onze ervaren monteurs zijn STEK-gecertificeerd en installeren uw airco op locatie, zodat uw nieuwe aircosysteem optimaal functioneert. Optioneel kunt u een onderhoudscontract afsluiten, zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van een optimale werking.

Professionele montage

Naast reguliere installaties kunt u ons ook bellen voor slechts het afmonteren van uw airconditioning, wanneer u het systeem dan heeft aangekocht (en eventueel voor een deel zelf heeft geïnstalleerd) kunnen wij een verantwoorde inbedrijfstelling van het apparaat voor u verzorgen tegen een aangepast tarief, wij zijn immers een F-Gassen en Stek gecertificeerd bedrijf, u mag deze handelingen niet zelf verrichten. Graag voeren wij deze werkzaamheden voor u uit. Ook andere installateurs die van onze diensten gebruik willen maken vanwege onze know how kunnen ons benaderen, wij hebben dan een passend uurtarief.

Losse verkoop airco-onderdelen

Airconditioners en alle soorten aanverwante onderdelen  als trillingsdempers, ophangbeugels, geïsoleerde leidingen etc. etc. kunnen ook los bij ons worden afgenomen, wij hanteren interessante kortingen en staan graag tot uw beschikking voor de levering van deze artikelen.

Projecten met geïnstalleerde airco's

Airco Groep Holland installeert regelmatig nieuwe airco's op locatie. Bekijk voor een overzicht van onze uitgevoerde installaties op onze projectpagina.

Airco installatie grachtenpandInstallatie buitenunits aircocassettemodel airco installeren