Airco installatie particulier en zakelijk

Naast het kopen van een airco kunt u bij ons terecht voor een professionele airco installatie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen luchtbehandelingssystemen, zoals airco’s, laten installeren door ons. Zo zorgt u ervoor dat de airco optimaal functioneert en de ruimte perfect gekoeld of juist verwarmd wordt. Alle materiaalkosten en arbeidskosten vallen binnen de aankoopprijs. Bij Airco Groep Holland betaalt u niets extra’s voor aanvullend materiaal.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 023 822 4424. U kunt ook direct een offerte opvragen.

Installatie aircosysteem

Wij verzorgen een uitstekende installatie van uw aircosysteem waarbij u profiteert van een jarenlange garantie tot zelfs 5 jaar voor topmerken. Bij ons kunt u een airco kopen en laten installeren door onze ervaren F-gassen-gecertificeerde monteurs. Zij zorgen voor een milieuvriendelijke inbedrijfsstelling van uw aankoop en een vakkundige bevestiging. We werken netjes, overeenkomstig uw wensen, snel en volgens VCA-richtlijnen en de Europese regelgeving.

Prijs airco laten installeren

Bij Airco Groep Holland bestelt u een airco inclusief installatie. Alle kosten voor het plaatsen, zoals installatie- en materiaalkosten, zijn inbegrepen in de prijs. U betaalt niets extra’s voor bijvoorbeeld:

  • Condensafvoer
  • Koelleidingen
  • Muurbeugels
  • Montagebalken

Onze ervaren monteurs zijn STEK-gecertificeerd en installeren uw airco op locatie, zodat uw nieuwe aircosysteem optimaal functioneert. U heeft de optie om een onderhoudscontract afsluiten, zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van een optimale werking.

Airco kopen en laten installeren

Bij ons kunt u goedkoop airco’s kopen en laten installeren voor zowel uw woonhuis als uw bedrijf. Wandairco’s zijn ideaal voor in huis en plafondairco’s of klimaatsystemen zijn geschikt voor uw bedrijfspand. Bekijk onze volledige collectie airco’s, kies een model en vraag een offerte aan. U koopt de airco online en u kunt hem bij u thuis of op kantoor laten installeren.

We adviseren u graag over het kiezen van een geschikt airconditioningsysteem. Neem contact met ons op via 023-822 44 24.

Professionele montage

Naast het kopen en laten installeren van uw airco kunt u ons ook bellen voor slechts het afmonteren van uw airconditioning. Wanneer u het systeem dan heeft aangekocht (en eventueel voor een deel zelf heeft geïnstalleerd) kunnen we een verantwoorde inbedrijfstelling van het apparaat voor u verzorgen tegen een aangepast tarief. We zijn immers een F-gassen- en Stek-gecertificeerd bedrijf en u mag deze handelingen niet zelf verrichten. Graag voeren we deze werkzaamheden voor u uit. Ook andere installateurs die van onze diensten gebruik willen maken vanwege onze kennis kunnen ons benaderen. We hebben dan een passend uurtarief.

Losse verkoop airco-onderdelen

Airconditioners en alle soorten aanverwante onderdelen als trillingsdempers, ophangbeugels en geïsoleerde leidingen kunt u ook los bij ons afnemen. We hanteren interessante kortingen en staan graag tot uw beschikking voor de levering van deze artikelen.

Projecten met geïnstalleerde airco’s

Airco Groep Holland installeert regelmatig nieuwe airco’s op locatie. Bekijk voor een overzicht van onze uitgevoerde installaties op onze projectpagina. In het gastenboek leest u de ervaringen van klanten die hun airco hebben laten installeren door onze monteurs.

Vraag  vrijblijvend een offerte aan

Wij leveren en installeren producten in heel Noord-Holland en omgeving.Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks