Gastenboek

Reactie's

Prof. dr. Nico zegt:
Vorige week twee airco's geplaatst in slaapkamert en woonkamer in ons penthouse. Voor de buitenunits moesten 2 doorgangen gemaakt worden naar het dak, door een betonplaat van 30 cm. Omdat we aannamen dat het enorm veel stof en gruis zou opleveren hadden we veel spullen met plastic afgedekt. Dat bleek niet eens nodig. Deze mensen werken niet alleen erg zorgvuldig en netjes, maar zorgen er ook voor dat je zo weinig mogelijk overlast ervaart. Verder werden alle afspraken keurig op tijd nagekomen, zonder het gebruikelijke gezeur als "het is zo druk dus het wordt toch wat later". Kortom, een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Wat mij betreft zonder meer aanbevolen !
Gerben & Karin zegt:
Vandaag is de airco in onze serre geleverd en gemonteerd, door René en Bobbie. Super vakwerk geleverd, meedenkend en oplossingsgericht ! Dit is onze 3 de airco op verschillende lokaties, Welke door deze mannen is geïnstalleerd. Voor ons een TOPCLUB! en een aanrader voor ieder die een airco overweegt te laten installeren. René en Bobbie, wederom onze dank
jolande zegt:
Super tevreden! Dit was de 2de x dat wij ze gevraagd hebben omdat we over de 1ste x al zo tevreden waren! Heel erg goed advies en helemaal onderbouwd; zo ongelooflijk blij met het resultaat; doet precies wat we wilden. Fijn gezelschap en hele harde werkers; zou nooit meer iemand anders willen!!!
Menno zegt:
Twee jaar geleden hebben we een Airco laten plaatsen door Airco Groep Holland. Contact verliep goed en de installatie is zeer netjes gebouwd. Dit is dan ook de reden dat we Rene nogmaals gevraagd hebben om een extra airco te komen plaatsen. Wederom een duo unit. Hij heeft ons prima geadviseerd en zijn daarom snel tot plaatsing over gegaan. Ook deze installatie ziet er weer strak uit. Wij genieten van de aangename temperatuur in huis, zeker nu het weer warmer aan het worden is. Mocht je opzoek zijn naar een partij die doet wat ie zegt ben je bij Rene aan het goede adres!
Daan Goedhart zegt:

Een offerte aangevraagd waarbij er vanaf het eerste contact meteen een vertrouwen was. René heeft alles netjes uitgelegd en een scherpe offerte gemaakt. Het contact verliep verder heel prettig en René heeft zeker een prettige persoonlijkheid. Alles kon op vrij korte termijn geïnstalleerd worden en alles ziet er perfect uit. Niks dan lof voor René. Twijfel niet en koop je airco bij Airco Groep Holland. Ga zo door!

T Raiman zegt:

René is niet alleen een uitstekend vakman die met zorg de beste oplossingen op maat komt maar ook een zeer prettig persoon in de omgang. Vrienden hadden ons na hun eigen ervaring Airco Groep Holland enthousiast aanbevolen en al het eerste offerte bezoek wekte veel vertrouwen. Dat bleek terecht. Wij hebben de afgelopen jaren heel wat verbouwingen gehad en veel mensen over de vloer gehad, maar nog nooit zo'n goede ervaring als met Airco Groep Holland. Alles ging volgens planning (ondanks wat tegenslag!) en we werden zeer goed op de hoogte gehouden. Wie er vaker verbouwingen heeft meegemaakt weet dat dit al zeer uitzonderlijk is. René en zijn eveneens prettige collega werkten snel en heel zorgvuldig, units zeer netjes opgehangen op verschillende plekken in huis en op twee verschillende daken. Aan alle details werd gedacht, zoals het extra netjes wegwerken van kabels langs de binnenkant van de puien en bijvoorbeeld een schilderijrails die netjes een stukje af was gezaagd (wat nodig was voor een buis naar het dak) en weer opgehangen alsof er niets gebeurd was- details waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Na afloop maakten ze zelfs alles heel netjes schoon. De laatste dag kregen we uitgebreid uitleg en nog wat laatste puntjes op de i - mijn man en ik hebben nog nooit zo'n fijne verbouw ervaring gehad, in alle opzichten. René heeft echt een hart voor zijn zaak en is een geweldig vakman. Wij zijn HEEL blij en we zouden dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.

Wim laurent zegt:
Topbedrijf. Keurig op tijd.vakmanschap en alles keurig opgeruimd. Van ons een 10 met een griffel
MW zegt:
Wij waren op zoek naar een Mitsubishi single split airco unit voor in onze huiskamer. Nadat wij diverse bedrijven over de vloer hadden gehad en daar ook de bij behorende offerte’s van hadden ontvangen, kozen wij voor Airco Groep Holland. Tijdens het eerste bezoek van Rene om te kijken wat er mogelijk en nodig was, kregen wij zeer goed advies. Rene denkt graag met je mee en denkt dan ook in oplossingen. Wij wilden de binnenunit graag aan de wand en het leidingwerk niet door het dak maar door 2 muren via de slaapkamer. Dit is door Rene en zijn collega prima verzorgd, waar andere bedrijven nog zeiden dat dit niet mogelijk was! Er is ook zeer netjes gewerkt en alles functioneerd uitstekend. Wij zijn dan ook zeer tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan!
Esther zegt:
Eind 2017 een split unit laten plaatsen voor de huiskamer en slaapkamer. Rene heeft werkelijk vakwerk geleverd. Afwerking tot in de kleinste details - zelfs een crèmekleurige cover over de zwarte stekker. Van mij krijgt Airco Groep Holland de waardering uitmuntend! Bedankt voor dit vakwerk en het heerlijke koele huis!
Harm en Henny zegt:
Wij wilden een airco kopen en na googelen contact met de AGH opgenomen. René kwam na afspraak alles opmeten en adviseren. Intussen split unit geplaatst in slaapkamer en woonkamer. Keurig netjes aangelegd en ook heel netjes gewerkt. Alles functioneert geweldig.
Getoond 1–10 van 4312345