Gastenboek

Reactie's

Wim laurent zegt:
Topbedrijf. Keurig op tijd.vakmanschap en alles keurig opgeruimd. Van ons een 10 met een griffel
MW zegt:
Wij waren op zoek naar een Mitsubishi single split airco unit voor in onze huiskamer. Nadat wij diverse bedrijven over de vloer hadden gehad en daar ook de bij behorende offerte’s van hadden ontvangen, kozen wij voor Airco Groep Holland. Tijdens het eerste bezoek van Rene om te kijken wat er mogelijk en nodig was, kregen wij zeer goed advies. Rene denkt graag met je mee en denkt dan ook in oplossingen. Wij wilden de binnenunit graag aan de wand en het leidingwerk niet door het dak maar door 2 muren via de slaapkamer. Dit is door Rene en zijn collega prima verzorgd, waar andere bedrijven nog zeiden dat dit niet mogelijk was! Er is ook zeer netjes gewerkt en alles functioneerd uitstekend. Wij zijn dan ook zeer tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan!
Esther zegt:
Eind 2017 een split unit laten plaatsen voor de huiskamer en slaapkamer. Rene heeft werkelijk vakwerk geleverd. Afwerking tot in de kleinste details - zelfs een crèmekleurige cover over de zwarte stekker. Van mij krijgt Airco Groep Holland de waardering uitmuntend! Bedankt voor dit vakwerk en het heerlijke koele huis!
Harm en Henny zegt:
Wij wilden een airco kopen en na googelen contact met de AGH opgenomen. René kwam na afspraak alles opmeten en adviseren. Intussen split unit geplaatst in slaapkamer en woonkamer. Keurig netjes aangelegd en ook heel netjes gewerkt. Alles functioneert geweldig.
Marva Richardso zegt:
Ik heb airco's laten plaatsen in 2 slaapkamers. De installatie verliep vlot en de dag daarna was de hittegolf van +32 graden aangebroken. Wat was ik blij dat ik die airco's had! De Mitsubishi airco's zijn heel stil. De installatie is, zowel binnen als buiten, heel netjes uitgevoerd en ze hebben goed opgeruimd. Rene heeft "Excellent" werk geleverd en hij krijgt van mij een 10+! Marva en Jay Rich
F. Robbers zegt:
3 jumi 2019, 2 airco's geplaatst en erg tevreden. Kernzinnen: Prima advies, keurig afgewerkt, erg plezierig in contact, Rene is een echte vakman. Aanbevolen !
Thijs zegt:
Hele goede ervaringen met Airco Groep Holland. Persoonlijke benadering, eerlijk advies en de installatie verliep ook vlekkeloos: hoog afwerkingsniveau en de kamer werd netjes en schoon afgeleverd. Aanrader!
R. Katoen zegt:
Er zijn 2 split systemen geadviseerd en gemonteerd door Airco Groep Holland. 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer. Ben zeer tevreden over advies- en montage traject. Wordt heel goed meegedacht en geadviseerd over onze wensen. De binnen- en buiten units hebben een mooie opstelplaats gekregen. Zelfs bij het afwerken is een kleine, bestaande beschadiging aan de gevel (zat er al lang voor de montage) hersteld. Goed koeltechisch vakmanschap en goede samenwerking. Een dikke pluim voor dit bedrijf. Wil dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
DMF Krediet zegt:
Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten. Wij doen als bedrijf veel telefonisch werk, maar hebben nauwelijks geluidsoverlast ondervonden tijdens het plaatsen. Ook werd de werkruimte aan het einde van iedere dag weer brandschoon achtergelaten door de heren van Airco Groep Holland. Kortom, dit is een partij waar je op kunt bouwen!
Robert en Gea zegt:
Na de eerste warme weken van het jaar direct gezocht naar een split-unit airco en vond al snel AGH. Via de e-mail een eerste opgave gekregen en na een in-take door René in ons huis tot een mooie offerte gekomen. De binnen-unit hangt op zolder en in overleg een iets zwaarder model buiten-unit genomen in de hoop dat het de eerste verdieping ook een beetje zou koelen (binnen-unit blaast richting trapgat). Enkele weken later hebben René en Bob alles netjes geïnstalleerd inclusief een module om de binnen-unit via de telefoon te kunnen bedienen. We ontdekten dat 's avonds er een zachte, maar zeer lage bromtoon te horen was en nadat we René hierover inlichtte werd er kostenloos extra demping aangebracht onder de buitenmodule en genieten we nu van een gekoeld huis tijdens deze warme dagen. Wij kunnen AGH daarom van harte aanbevelen als je een bedrijf zoekt dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan tegen een mooie prijs.
Getoond 1–10 van 371234