Gastenboek

Reactie's

R. Katoen zegt:
Er zijn 2 split systemen geadviseerd en gemonteerd door Airco Groep Holland. 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer. Ben zeer tevreden over advies- en montage traject. Wordt heel goed meegedacht en geadviseerd over onze wensen. De binnen- en buiten units hebben een mooie opstelplaats gekregen. Zelfs bij het afwerken is een kleine, bestaande beschadiging aan de gevel (zat er al lang voor de montage) hersteld. Goed koeltechisch vakmanschap en goede samenwerking. Een dikke pluim voor dit bedrijf. Wil dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
DMF Krediet zegt:
Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten. Wij doen als bedrijf veel telefonisch werk, maar hebben nauwelijks geluidsoverlast ondervonden tijdens het plaatsen. Ook werd de werkruimte aan het einde van iedere dag weer brandschoon achtergelaten door de heren van Airco Groep Holland. Kortom, dit is een partij waar je op kunt bouwen!
Robert en Gea zegt:
Na de eerste warme weken van het jaar direct gezocht naar een split-unit airco en vond al snel AGH. Via de e-mail een eerste opgave gekregen en na een in-take door René in ons huis tot een mooie offerte gekomen. De binnen-unit hangt op zolder en in overleg een iets zwaarder model buiten-unit genomen in de hoop dat het de eerste verdieping ook een beetje zou koelen (binnen-unit blaast richting trapgat). Enkele weken later hebben René en Bob alles netjes geïnstalleerd inclusief een module om de binnen-unit via de telefoon te kunnen bedienen. We ontdekten dat 's avonds er een zachte, maar zeer lage bromtoon te horen was en nadat we René hierover inlichtte werd er kostenloos extra demping aangebracht onder de buitenmodule en genieten we nu van een gekoeld huis tijdens deze warme dagen. Wij kunnen AGH daarom van harte aanbevelen als je een bedrijf zoekt dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan tegen een mooie prijs.
ron klein schip zegt:
Ik ben zeer te spreken over het meedenken en het goede advies van René van Airco Groep Nederland. Nog meer ben ik te spreken over de zeer vakkundige wijze waarop hij de installatie heeft aangelegd, wat een harde en deskundige werker. Last but not least, alles netjes afgewerkt en keurig schoon achtergelaten. Van mij een 10!
Bas Ferron - va zegt:

Vorige week (28 - 29 mei) hebben wij een airco laten plaatsen. Los van het feit dat het opstellen en afstemmen van de offerte snel, gemakkelijk en prettig verliep, werd er ook echt meegedacht over wat de beste opstelling was. ... en daarbij werd de prijs niet uit het oog verloren en probeerde men ons niet de duurste opstelling te verkopen, maar de beste. De plaatsing gebeurde snel en op een hele nette wijze - er was niets voor ons om op te ruimen. Wij genieten nu al een paar dagen van een heerlijk koele slaapkamer en werkkamer. wij kunnen de Aircogroep aan iedereen aanbevelen !

Gijsbert en Mar zegt:
5 september 2017 Twee airco´s laten plaatsen (woon- en slaapkamer). Ook wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken, van offerte tot uitvoering. René en Ed werken heel netjes, zijn heel vriendelijk en verstaan hun vak tot en met. Kortom wij bevelen Airco Groep Holland bij iedereen aan.
J. Bruijn zegt:
Airco Groep Holland heeft bij ons in de woon- en slaapkamer een multi-split systeem airconditioningssysteem geïnstalleerd. Alles is keurig weggewerkt; er is gekozen voor het beste en strakste resultaat en niet de snelste oplossing. Wij zijn uitermate tevreden over het geleverde vakwerk, we kunnen AGH aan iedereen van harte aanbevelen!
Claudette Wijfj zegt:
Vorige week is onze airco geplaatst in de slaapkamer. Kan niet anders zeggen dan dat Rene ontzettend netjes en nauwkeurig gewerkt heeft. Hij heeft alles keurig afgewerkt en alles netjes naar volle tevredenheid achtergelaten. Na afloop heeft hij alles uitgelegd. Nu maar genieten. Ik beveel Airco Groep Holland aan bij iedereen die de aanschaf van een airco overweegt.
Ikiz zegt:
Wij hebben in 2016 2 airco split units laten plaatsen van Mitsubishi in de slaapkamers. Het maken van de afspraak, adviesgesprek en offerte traject verliepen voorspoedig. Het plaatsen nam 2 dagen in beslag en de afwerking was heel netjes. Nu een jaar later maken we goed gebruik op de warme dagen. Ik zou Aircogroep zeker aanbevelen bij anderen.
J Visser zegt:
Vorige week airco-installatie in onze tandartspraktijk laten laten plaatsen door Airco groep Holland. We zijn zeer tevreden over het resultaat, en over de prettige samenwerking. Iedereen aan te bevelen!
Getoond 1–10 van 30123