Gastenboek

Reactie's

Daan Goedhart zegt:

Een offerte aangevraagd waarbij er vanaf het eerste contact meteen een vertrouwen was. René heeft alles netjes uitgelegd en een scherpe offerte gemaakt. Het contact verliep verder heel prettig en René heeft zeker een prettige persoonlijkheid. Alles kon op vrij korte termijn geïnstalleerd worden en alles ziet er perfect uit. Niks dan lof voor René. Twijfel niet en koop je airco bij Airco Groep Holland. Ga zo door!

T Raiman zegt:

René is niet alleen een uitstekend vakman die met zorg de beste oplossingen op maat komt maar ook een zeer prettig persoon in de omgang. Vrienden hadden ons na hun eigen ervaring Airco Groep Holland enthousiast aanbevolen en al het eerste offerte bezoek wekte veel vertrouwen. Dat bleek terecht. Wij hebben de afgelopen jaren heel wat verbouwingen gehad en veel mensen over de vloer gehad, maar nog nooit zo'n goede ervaring als met Airco Groep Holland. Alles ging volgens planning (ondanks wat tegenslag!) en we werden zeer goed op de hoogte gehouden. Wie er vaker verbouwingen heeft meegemaakt weet dat dit al zeer uitzonderlijk is. René en zijn eveneens prettige collega werkten snel en heel zorgvuldig, units zeer netjes opgehangen op verschillende plekken in huis en op twee verschillende daken. Aan alle details werd gedacht, zoals het extra netjes wegwerken van kabels langs de binnenkant van de puien en bijvoorbeeld een schilderijrails die netjes een stukje af was gezaagd (wat nodig was voor een buis naar het dak) en weer opgehangen alsof er niets gebeurd was- details waar we zelf niet eens aan gedacht hadden. Na afloop maakten ze zelfs alles heel netjes schoon. De laatste dag kregen we uitgebreid uitleg en nog wat laatste puntjes op de i - mijn man en ik hebben nog nooit zo'n fijne verbouw ervaring gehad, in alle opzichten. René heeft echt een hart voor zijn zaak en is een geweldig vakman. Wij zijn HEEL blij en we zouden dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.

Wim laurent zegt:
Topbedrijf. Keurig op tijd.vakmanschap en alles keurig opgeruimd. Van ons een 10 met een griffel
MW zegt:
Wij waren op zoek naar een Mitsubishi single split airco unit voor in onze huiskamer. Nadat wij diverse bedrijven over de vloer hadden gehad en daar ook de bij behorende offerte’s van hadden ontvangen, kozen wij voor Airco Groep Holland. Tijdens het eerste bezoek van Rene om te kijken wat er mogelijk en nodig was, kregen wij zeer goed advies. Rene denkt graag met je mee en denkt dan ook in oplossingen. Wij wilden de binnenunit graag aan de wand en het leidingwerk niet door het dak maar door 2 muren via de slaapkamer. Dit is door Rene en zijn collega prima verzorgd, waar andere bedrijven nog zeiden dat dit niet mogelijk was! Er is ook zeer netjes gewerkt en alles functioneerd uitstekend. Wij zijn dan ook zeer tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan!
Esther zegt:
Eind 2017 een split unit laten plaatsen voor de huiskamer en slaapkamer. Rene heeft werkelijk vakwerk geleverd. Afwerking tot in de kleinste details - zelfs een crèmekleurige cover over de zwarte stekker. Van mij krijgt Airco Groep Holland de waardering uitmuntend! Bedankt voor dit vakwerk en het heerlijke koele huis!
Harm en Henny zegt:
Wij wilden een airco kopen en na googelen contact met de AGH opgenomen. René kwam na afspraak alles opmeten en adviseren. Intussen split unit geplaatst in slaapkamer en woonkamer. Keurig netjes aangelegd en ook heel netjes gewerkt. Alles functioneert geweldig.
Marva Richardso zegt:
Ik heb airco's laten plaatsen in 2 slaapkamers. De installatie verliep vlot en de dag daarna was de hittegolf van +32 graden aangebroken. Wat was ik blij dat ik die airco's had! De Mitsubishi airco's zijn heel stil. De installatie is, zowel binnen als buiten, heel netjes uitgevoerd en ze hebben goed opgeruimd. Rene heeft "Excellent" werk geleverd en hij krijgt van mij een 10+! Marva en Jay Rich
F. Robbers zegt:
3 jumi 2019, 2 airco's geplaatst en erg tevreden. Kernzinnen: Prima advies, keurig afgewerkt, erg plezierig in contact, Rene is een echte vakman. Aanbevolen !
Thijs zegt:
Hele goede ervaringen met Airco Groep Holland. Persoonlijke benadering, eerlijk advies en de installatie verliep ook vlekkeloos: hoog afwerkingsniveau en de kamer werd netjes en schoon afgeleverd. Aanrader!
R. Katoen zegt:
Er zijn 2 split systemen geadviseerd en gemonteerd door Airco Groep Holland. 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer. Ben zeer tevreden over advies- en montage traject. Wordt heel goed meegedacht en geadviseerd over onze wensen. De binnen- en buiten units hebben een mooie opstelplaats gekregen. Zelfs bij het afwerken is een kleine, bestaande beschadiging aan de gevel (zat er al lang voor de montage) hersteld. Goed koeltechisch vakmanschap en goede samenwerking. Een dikke pluim voor dit bedrijf. Wil dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Getoond 1–10 van 391234