Airco Amsterdam

Bent u op zoek naar een airco in Amsterdam van uitsluitend de beste kwaliteit? Bij Airco Groep Holland koopt u snel en eenvoudig een airconditioningsysteem voor uw woning of zakelijke ruimte. We zorgen voor de levering, installatie en het onderhoud van de apparatuur door ervaren monteurs. Bent u geïnteresseerd? Neem zo snel mogelijk contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

023 822 44 24 Offerte aanvragen

Waarom een airconditioning kopen bij Airco Groep Holland?

  • Zeer vakbekwame en gecertificeerde monteurs
  • 5 jaar garantie
  • De beste A-merken
  • Installatie op locatie in Amsterdam
  • Ruim 15 jaar ervaring

Uitsluitend A-merk airconditioning in Amsterdam

Het type airconditioning dat u nodig heeft, is o.a. afhankelijk van de functie en het aantal vierkante meters van de ruimte. We verkopen en installeren verschillende modellen aircosystemen van topmerken als Daikin en Mitsubishi.

 

 

Airco voor bedrijven en woningen

Airco Groep Holland levert u altijd een A-kwaliteit airco in Amsterdam die geschikt is voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Of het nu om een enkele ruimte gaat of een groot winkelpand, onze airconditioning past overal.

Airconditioning op maat

Airco Groep Holland verzorgt bovendien complete klimaatsystemen: we leveren hoge kwaliteit en stellen energie-efficiëntie centraal. We leveren verschillende modellen airconditioning:

We bieden een oplossing die past bij uw wensen en uw budget. Onze specialisten zijn ervaren in het afstemmen van een aircosysteem op uw eisen.

Airco in Amsterdam installeren: projecten

Airco Groep Holland is ervaren in het installeren van airconditioning in Amsterdam en omgeving. In een woning in het centrum van Amsterdam installeerden we bijvoorbeeld meerdere Mitsubishi airco’s, met als uitdaging dat de buitenunits alleen op de dakrand geplaatst konden worden.

Grote projecten doen we ook met plezier: 2 rokersruimten in de Melkweg moesten voorzien worden van een luchtbehandelingssysteem met sterke ventilatie.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de aircosystemen of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 023 822 4424 of vul het contactformulier in. U kunt via deze weg ook direct een offerte aanvragen!

Naam*
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres*
Betreft
Vraag*