Mitsubishi airco cassette groot

Prijs: €5.599

Met de grote Mitsubishi cassettemodel airco van Airco Groep Holland bent u verzekerd van een energiezuinige airconditioner van 84 x 84 cm met uitgebreide bedieningsmogelijkheden. Deze airco creëert het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp wordt uw ruimte snel op temperatuur gebracht. Bij Airco Groep Holland krijgt u bij aanschaf van de Mitsubishi airco 5 jaar garantie. Wij leveren en installeren het airconditioningsysteem gratis bij u thuis of op het werk.

Voordelen van de grote Mitsubishi cassettemodel airco

  • Warmtepomp om de ruimte te verwarmen
  • Inverter techniek: altijd de gewenste temperatuur
  • Zeer uitgebreide bedieningsmogelijkheden: klokprogramma, automaatstand, temperatuurinstelling tot 0,5 °C specifiek en een ingebouwde ruimtetemperatuurvoeler
  • Touchscreen bediening met weektimer
  • Werkt binnen en buiten fluisterstil
  • Individueel te bedienen uitblaaslamellen

Vraag offerte aan

Over Mitsubishi

Bij Airco Groep Holland hebben wij een ruim aanbod aan airco’s van onder andere Mitsubishi. Deze aircosystemen onderscheiden zich door comfort, efficiency en duurzaamheid. De plafond airco’s creëren door middel van een inverter warmtepomp het hele jaar door op een fluisterstille wijze de gewenste temperatuur. Voordelen van deze energiezuinige techniek zijn de lagere energiekosten en minder milieubelasting. Daarnaast produceert Mitsubishi aircosystemen op een milieubewuste manier door het design zo compact mogelijk te houden en te werken met materiaal dat het milieu minder belast. Zo kan 90% van de airco’s gerecycled worden.

Prijs Mitsubishi cassettemodel airco groot

Wij leveren en installeren de Mitsubishi cassette airco groot al vanaf € 3.595,-, dit is inclusief installatie en exclusief BTW.  Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 023 822 44 24 of te mailen naar contact@aircogroep.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Vraag direct een offerte voor dit product aan

Geïnteresseerd in onderstaande product? Vraag dan via onderstaande formulier direct een offerte aan voor dit product.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks