Daikin airco cassette groot

Prijs: €5.199

Met de grote Daikin cassette model airco heeft u een plafond airco van 84 x 84 cm met de laagste installatiehoogte. De 360° ronde uitblaas, individuele lamellenregeling, intelligente sensoren en filterreiniging van Daikin staan garant voor een hoge mate van comfort, energiebesparing en minder onderhoudskosten. Bij Airco Groep Holland krijgt u bij aanschaf van deze cassette airco 5 jaar garantie. Bestel de airconditioner op onze website en wij leveren en installeren hem gratis in uw pand.

De voordelen van de Daikin cassette airco groot

  • De automatische filterreiniging zorgt dagelijks voor optimaal comfort en energierendement, zonder grote en prijzige onderhoudsbeurten.
  • Individuele lamellen maken het mogelijk om via ieder individueel lamel het systeem aan te passen aan de indeling van een kamer.
  • Met de afwezigheidsfunctie wordt de binnentemperatuur van de ruimte ook tijdens uw afwezigheid op het ingestelde niveau gehouden.
  • De bewegings- en vloersensor regelen dat de airco de lucht niet richting aanwezige personen blaast en dat de verdeling van de temperatuur tussen vloer en plafond gelijk is.
  • Tochtpreventie door het aanpassen van de luchtuitblaasrichting en ventilatorsnelheid.
  • Bediening van de plafond airco door op ieder moment van de dag de touchscreen wandbediening te gebruiken.
  • Een airconditioner die fluisterstil werkt en waar u qua geluid niets van merkt.

Vraag offerte aan

Over Daikin

Binnen Airco Groep Holland hebben wij meerdere airconditioners van Daikin in ons assortiment. De mensen van Daikin zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van de technologische en ecologische eigenschappen van airco’s. Dit maakt het voor Daikin mogelijk om aircosystemen aan te bieden die comfort bieden, energiezuinig zijn en die een uitstekende kwaliteit hebben voor een aantrekkelijke prijs.

Prijs

Wij leveren de Daikin cassette airco groot al vanaf € 3.615,- (exclusief BTW) en installeren hem direct in uw pand. Voor meer informatie of in het geval van vragen neemt u contact op door te bellen naar
023 822 44 24 of te mailen naar contact@aircogroep.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Vraag direct een offerte voor dit product aan

Geïnteresseerd in onderstaande product? Vraag dan via onderstaande formulier direct een offerte aan voor dit product.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks