Airconditioning Alkmaar

Creëer een aangenaam klimaat in uw woning of bedrijfspand met airconditioningsystemen van Airco Groep Holland. We installeren én onderhouden airconditioningsystemen bij zowel particulieren als bedrijven in Alkmaar en in de rest van Noord-Holland.

Waarom een airconditioning kopen bij Airco Groep Holland?

  • 5 jaar garantie
  • Uitsluitend A-merk airco’s
  • Installatie op locatie in Alkmaar
  • Gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring
  • Ruim 15 jaar ervaring

Koude én warme lucht

De behoefte aan een optimaal klimaat in huis is de laatste jaren toegenomen. We voorzien daarom particulieren en bedrijven van airconditioners van de beste kwaliteit. Het voordeel hiervan is dat u zelf bepaalt of de airconditioner koude of warme lucht verspreidt.

Airco in huis en op kantoor

Wanneer u een airconditioningsysteem aanschaft, komen we deze bij u thuis of op de zaak installeren. Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs en zorgen ervoor dat de installatie snel en vlekkeloos verloopt. In woonhuizen plaatsen we regelmatig wandmodellen. Deze zijn effectief en eenvoudig te installeren daarnaast ook de meeste voordelige en best toepasbare optie. In winkels en kantoorpanden adviseren we vaker cassettemodellen : deze worden centraal geplaatst, zodat de lucht gelijkmatig vanuit het midden van de ruimte wordt verdeeld.

Uitsluitend A-merk airconditioning

Bij Airco Groep Holland bent u verzekerd van airconditioningsystemen van de hoogste kwaliteit. We leveren daarom uitsluitend A-merken zoals Mitsubishi en Daikin.

Bekijk hieronder de meest verkochte airconditioning uit ons assortiment:

*Alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief materialen, standaard installatie omstandigheden en ze worden bedrijfsklaar opgeleverd.

Bekijk alle airconditioning >

Luchtgordijnen

Naast airconditioning kunt u bij ons tevens terecht voor de beste kwaliteit luchtgordijnen in uw winkel zodat u met openstaande deuren toch een goed binnenklimaat behoudt. Dit zijn elektrisch of door de Cv-installatie verwarmde apparaten.

Voltooide projecten in Alkmaar en omgeving

Onze monteurs zijn regelmatig in Alkmaar en andere plaatsen in Noord-Holland om een airconditioningsysteem te installeren. Wilt u weten hoe dit eruit ziet? Bekijk dan onze enige van ons reeds opgeleverde projecten.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het kopen van een airco of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 023 822 4424 of maak gebruik van het contactformulier.

Naam
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Betreft
Vraag