Airconditioning Hoofddorp

Als u een airconditioning zoekt in Hoofddorp of omgeving helpt Airco Groep Holland u graag verder. Wij leveren, installeren en onderhouden airconditioning systemen in heel Noord-Holland en hebben al ruim 15 jaar ervaring in het vak. De voordelen van Airco Groep Holland:

  • Aanschaf en installatie van airconditioning
  • Advies op maat
  • Ervaren en gecertificeerde monteurs
  • Alleen A-merken airconditioning
  • 5 jaar garantie

overzicht aanbod airco\'s

Voor particulieren en bedrijven

Wij leveren airconditioning aan zowel consumenten en bedrijven en zorgen voor een optimale koeling of verwarming van de ruimte. In huizen installeren we regelmatig wandmodellen, gezien de relatief eenvoudige installatie. Voor kantoren en winkels adviseren we vaker cassettemodellen airconditioning, aangezien de centrale plaatsing zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling in de ruimte. Wij leveren uitsluitend A-merk airconditioning systemen van Daikin en Mitsubishi.

 

Ervaren adviseurs airconditioning

Aangezien elke ruimte anders is, komt onze adviseur vrijblijvend bij u langs om te bekijken hoe een airconditioning systeem zo optimaal mogelijk kan worden geplaatst. Tijdens het gesprek neemt de expert op basis van uw budget de mogelijkheden met u door en informeert u over het installatieproces. Door de jarenlange ervaring van de adviseur kunt u rekenen op een deskundig advies op maat.

 

Expert in luchtbehandeling

Naast airconditioners kunt u bij Airco Groep Holland ook terecht voor complete vormen van luchtbehandeling. Wij leveren totaaloplossingen voor kantoren en woningen. U kunt bij ons terecht voor het reduceren van het CO2-gehalte in een ruimte of systemen waarbij gebruik wordt gemaakt van warmteterugwinning.

 

Uitgevoerde werkzaamheden in Hoofddorp

Wij voeren regelmatig werkzaamheden uit in de regio Hoofddorp en omgeving. Bekijk voor een indruk van voltooide airconditioning installaties op onze projecten-pagina. Als u specifieke wensen heeft op het gebied van koelen of verwarmen nemen we de mogelijkheden graag een keer met u door.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een airco of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 023 822 4424 of vul het contactformulier in.

Naam
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Betreft
Vraag