Vloermodel airco: stijlvolle klimaatbeheersing

Met onze split airco vloermodellen wordt uw huis nog comfortabeler: u creëert het gehele jaar door een ideaal binnenklimaat. Door het onopvallende en stijlvolle design passen onze vloermodellen in elk interieur. Ze zijn in het bijzonder geschikt voor slaap- en woonkamers. Doordat elk vloermodel fluisterstil is, zult u nauwelijks merken dat hij aanstaat. U kunt kiezen voor een single-split systeem als u het klimaat in één ruimte wilt beheersen of een multi-split voor meerdere ruimtes. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Airco vloermodel kopen

Bekijk ons ruime aanbod vloermodellen airco’s. Alle prijzen zijn inclusief installatie en materiaalkosten, maar exclusief btw. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Mitsubishi airco split unit

 • Economy functie
 • 3D auto swing
 • Allergen clear filter tegen pollen
 • Sunfilter
 • Zeer energiezuinig
 • Fluisterstille werking
 • Auto-restart na spanningsuitval
€2.199

Daikin airco split unit

 • Stijlvol
 • Past binnen elk interieur
 • Fluisterstille werking
 • Fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter
 • Online bediening
 • Vermindert de luchtvochtigheid
€2.695

*Alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief materialen, standaard installatie omstandigheden en ze worden bedrijfsklaar opgeleverd.

Vloermodel airco: stijlvolle klimaatbeheersing

De krachtige vloermodellen zijn echte klimaatbeheersers: ze koelen, verwarmen én ontvochtigen. De vloermodellen worden onderaan een muur geïnstalleerd en lijken op radiatoren. Hierdoor zijn ze in het bijzonder geschikt voor ruimtes waar de airco niet aan het plafond gemonteerd kan worden. De vloermodellen van Aircogroep kunt u simpel bedienen met een afstandsbediening.

Voordelen vloermodellen

Hoe werkt een airco vloermodel?

Een vloermodel airco werkt hetzelfde als een warmtepomp. Hij bestaat uit twee delen: een binnen- en buitenunit. Om het huis te verwarmen onttrekt de buitenunit door middel van de geavanceerde warmtepomptechniek de warmte uit de buitenlucht, zelfs als het koud is. Om te koelen werkt het juist omgekeerd: de warmte wordt aan de binnenlucht onttrokken. De vloermodellen werken bovendien erg energiezuinig. Door de topkwaliteit kunt u dus zuinig genieten van een comfortabele temperatuur, het gehele jaar door.

Single-split en multi-split systemen

Bij een single-split systeem is één buitenunit aan één binnenunit gekoppeld. Hiermee kunt u dus één ruimte koelen en verwarmen met de buitenunit. Als u in meerdere ruimtes de temperatuur wilt beheersen kiest u voor een multi-split airco vloermodel. Eén buitenunit is dan aangesloten op meerdere binnenunits. U kunt vervolgens kiezen voor een centrale bediening, individuele bediening per ruimte of een combinatie.

Single-split systeem

Multi-split systeem

Vakkundige installatie en onderhoud

Al onze installateurs zijn F-Gassen- gecertificeerd, waardoor uw airconditioning altijd vakkundig wordt geïnstalleerd. Alle materiaalkosten voor de installatie zijn inbegrepen bij de prijs en u krijgt standaard een garantietermijn van drie jaar. Op onze A-merken bieden we zelfs vijf jaar garantie!

Het installeren van een vloermodel airco verloopt via de volgende stappen:

 1. U geeft uw wensen door. Wij geven u graag persoonlijk advies over de juiste airconditioning. Samen berekenen we de benodigde capaciteit van uw aircosysteem.
 2. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte en bij interesse komt onze vakkundige installateur bij u langs om de situatie te bekijken. Die plant de installatie in op een door u gewenste dag.
 3. Op de desbetreffende datum komt de installateur het vloermodel leveren en installeren. Voor de installatie maken we een gat in de muur om de buiten- en binnenunit te verbinden. Hiervoor moet u rekening houden met vergunningen en huurregels.

Het is ook belangrijk dat u de airconditioning goed onderhoudt en reinigt. Een verstopte filter verhoogt namelijk de kans op het verspreiden van ziektekiemen en pollen. Met onze jaarlijkse controle voorkomt u dergelijke storingen en verlengt u aanzienlijk de levensduur van uw vloermodel airco.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een vloermodel airco? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd bellen. Eén van onze experts staat altijd voor u klaar om persoonlijk advies te geven.

© 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks