De grootste misverstanden omtrent Airco’s (Deel 2)

Zoals u in ons vorige blog heeft kunnen lezen zijn er een aantal misverstanden over airco’s. Deze week gaan wij in op de overige misverstanden die wij geregeld te horen krijgen.

1. Een Airco verbruikt veel stroom

De hedendaagse airco’s hebben een zeer hoog energierendement. Dit zorgt ervoor dat u aan het einde van de maand niet zult schrikken van hoge energiekosten. Het misverstand dat airco’s veel stroom gebruiken gaat dus anno 2014 niet meer op.

2. Een Airco is moeilijk te bedienen

De hedendaagse airco’s zijn op een dergelijke manier ontwikkeld dat zowel ondernemers als huishoudens eenvoudig de gewenste temperatuur in kunnen stellen. De airco houdt vervolgens automatisch de ingestelde temperatuur in de gaten waardoor u zelf geen omkijken heeft naar het systeem.

3. Van een Airco wordt je verkouden

Dit is een misverstand dat wij geregeld te horen krijgen. Het is in dit geval niet de airco dat je verkouden maakt maar het temperatuurverschil tussen binnen en buiten. Daarnaast kan luchtbeweging ook invloed uitoefenen op het ontstaan van een verkoudheid.

4. Mijn hele huis moet verbouwd worden voor een airco

Een airco kan door Airco Groep Holland redelijk onzichtbaar geplaatst worden. Dit houdt in dat er geen grote verbouwingen hoeven plaats te vinden aan uw kantoor of huis. Leidingen en bedradingen worden door ons netjes weggewerkt in plafonds of wanden zodat een airco nauwelijks opvalt.

Heeft u onze eerste blog gemist? Klik dan hier voor deel 1 van de grootste misverstanden omtrent Airco’s.

© 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks