De grootste misverstanden omtrent Airco’s

Airco Groep Holland heeft de afgelopen jaren gemerkt dat er heel wat misverstanden de ronde doen omtrent airco’s. Door middel van deze blog voorzien wij u van de juiste informatie.

1. Een airco maakt veel lawaai

De afgelopen jaren hebben de airconditioning systemen grote technologische vooruitgangen geboekt. Hierdoor functioneren airco’s fluisterstil en zijn daarom uitermate geschikt voor woonkamers, slaapkamers of kantoorpanden. U zult verbaasd staan hoe verbluffend weinig geluid de huidige sets produceren, dit geldt zelfs voor de buitenunits!

2. Een airco is duur

Door de technologisch ontwikkelingen en de diverse wensen van de ondernemer en de huishoudens, zijn er verschillende soorten systemen op de markt gekomen. Deze toestellen variëren in toepassing, prijs, afmeting en capaciteit. Op deze manier vindt u altijd een systeem dat aansluit op uw wens of budget.

3. Een airco kun je alleen gebruiken in de zomer

Dankzij de technologische ontwikkelingen hebben airco’s anno 2014 veel meer functionaliteiten dan alleen koelen. Zo kan een airco ook lucht zuiveren, ontvochtigen en verversen, zelfs voor mensen met allergieën is er een oplossing. Daarnaast is een airco ook in staat om een ruimte te verwarmen. Meer informatie over het verwarmen vindt u hier.

Heeft u naast de bovenstaande punten nog vragen over de functionaliteiten van een airco? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Volgende week gaan wij in op andere misverstanden. Houd daarom onze website in de gaten!

© 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks