Airconditioning op de zaak

Wanneer u airconditioning zoekt voor op de zaak willen wij, Airco Groep Holland, u graag van dienst zijn. Op het gebied van airconditioning op de zaak hebben wij al vele airconditioning systemen geinstalleerd. Bent u benieuwd naar onze resultaten dan kunt u altijd een aantal van onze gerealiseerde projecten bekijken.

Bevordering productiviteit op de werkvloer

Een van de belangrijkste redenen om airconditioning te installeren in uw bedrijf is natuurlijk de bevordering van het werkklimaat. Het is van belang dat uw werknemers goed in hun vel zitten. Gezuiverde lucht en een prettige temperatuur zorgen onder andere voor minder ziekteverzuim en uw werknemers zullen zich daarnaast beter kunnen concentreren op hun werkzaamheden. Daarnaast kunnen we op diverse modellen verse luchttoevoer verwezenlijken zodat u voldoet aan de normen van het bouwbesluit. Is dat op zo’n model niet mogelijk dan is er door ons altijd nog een separate luchtverversingsinstallatie toe te passen.

Het juiste advies in airconditioning

Bij het kiezen van de juiste airconditioner zullen wij u van het beste advies voorzien. Graag komen wij bij u langs om de situatie direct te bespreken en kunnen we de diverse mogelijkheden toelichten. Dit vooral met betrekking tot de meest praktische, beste en/of voordeligste oplossing.

De juiste airconditioning installatie

Wanneer u reeds een bestaand airconditioning systeem heeft en deze wilt uitbreiden of deels wilt aanpassen is het eventueel mogelijk om tot een goede combinatie oplossing te komen. Daarnaast kunnen wij bij nieuwbouw uw gehele bedrijf voorzien van koeling, verwarming en/of ventilatie.

Kosten besparend

De installaties die wij leveren zijn veelal voorzien van energielabel A of hoger en zijn hierdoor uiteraard beter voor het milieu, dit komt o.a. doordat de systemen de warmte uit de buitenlucht onttrekken. Dit betekent dat er veel minder toegevoegde energie nodig is (uitsluitend voor het voeden van de compressoren) om uw pand op de gewenste temperatuur te brengen.

Daarnaast is het zakelijk gezien mogelijk om op uw airconditioningsysteem een overheidssubsidie te krijgen waardoor een zeer interessante korting ontstaat. Dit is mogelijk omdat uw nieuwe systeem een laag energie verbruik heeft ofwel een hoge COP waarde (Coëfficiënt Of Performance). Wanneer u een dergelijk door ons geselecteerd systeem aanschaft kunnen wij u helpen met de digitale aanvraag van deze subsidie.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Garantie en onderhoudsservice

Al onze systemen komen met een minimale garantie van 3 jaar welke bij A-merken oploopt tot zelfs 5 jaar. Wanneer u deze samen met onze onderhoudsservice combineert zult u jarenlang optimaal kunnen genieten van uw airconditioning systeem. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Wij leveren airconditioning systemen onder andere in de volgende regio’s:

Airconditioning

Wilt u een Airco kopen? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan

* Wij leveren en installeren producten in heel Noord-Holland en omgeving.

    © 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks