Service en onderhoud

Eerlijk advies

Het aanschaffen van een airconditioninginstallatie, klimaatsysteem, warmtepomp of luchtgordijn begint bij Airco Groep Holland bij gedegen advies. Tijdens een bezoek van één van onze adviseurs krijgt u informatie over welk systeem u het beste kunt aanschaffen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de benodigde capaciteit, maar ook met het te installeren geïsoleerde leidingenstelsel, de bekabeling, en de condenswaterafvoer. Tevens is de locatie van de binnen- en buitenunit en plaatsing van aanverwante zaken in het pand van essentieel belang. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Het gehele project kunt u met een gerust gevoel door ons laten uitvoeren, tot in de meterkast aan toe!

Service en onderhoud

Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan voor het onderhoud van uw klimaatsysteem of airconditioning. Het onderhoud bestaat onder andere uit het inspecteren en reinigen van de filters, de ventilatorsectie, de lekbak, verdamper, het controleren van elektronische componenten, de condenswaterafvoer, pompen en de aanzuig- en uitblaastemperatuur. Wij raden u aan uw installatie goed te laten onderhouden. Op deze manier kunt u dure storingen voorkomen en behoudt u uw garantie op uw kostbare apparatuur. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de slechte kwaliteit van de binnenlucht verbetert, waardoor de productiviteit van u en uw medewerkers omhoog gaat. 1 mm vervuiling kan resulteren in 35% meer energieverbruik en vuile verdampers en condensors verhogen de werklast op de compressor van uw airconditioningsysteem, wat de levensuur van de apparatuur aanzienlijk verlaagt.!

Reparaties

Heeft u te maken met een storing of een defect aan uw apparaat? Onze deskundige monteurs staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wanneer onderdelen moeten worden vervangen of een ingrijpende reparatie moet worden uitgevoerd die niet binnen de garantie valt, zal Airco Groep Holland vooraf een duidelijke kostenindicatie geven. Onder garantie vallende materialen die tijdens de reparatie worden gebruikt zijn uiteraard kosteloos, net zoals de speciale reinigingsmiddelen en het kleinmateriaal tijdens het onderhoud. Wij hebben veel onderdelen op voorraad of bestellen deze direct op locatie zodat u nooit lang hoeft te wachten tot de reparatie is afgerond.!

Garantie

De meeste producten van Airco Holland Groep hebben een garantie van vijf jaar, mits de apparatuur goed is onderhouden. Bij de verkoop en installatie van de producten wordt u hierover uitgebreid voorgelicht.!

Subsidie

Bij aanschaf door ons geselecteerde energiezuinige airconditioners is het mogelijk om bedrijfsmatig zeer interessante subsidies te ontvangen in de vorm van een investeringsaftrek. Wij helpen u graag met de digitale aanvraag hiervan.!

Bel voor een afspraak of meer informatie: 023 822 4424!

© 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks