Plafond airco

Een fluisterstille plafond airco kopen bij Aircogroep Holland. Onze plafond airconditioning modellen van het A-merk Mitsubishi zijn zeer geschikt voor het verkoelen van grote en langwerpige bedrijfsruimtes en winkels. De plafondmodellen die we leveren zijn met een afstandsbediening te bedienen en kunnen naast het koelen en verwarmen ook lucht zuiveren. We installeren de airco tegen het plafond aan, waardoor deze vrijwel geen ruimte in beslag neemt. Koop een plafond airco bij Aircogroep Holland en profiteer van de volgende voordelen:

 • Een fluisterstille plafond airco kopen vanaf € ….,-
 • Zowel koelen en verwarmen als lucht zuiveren
 • Te bedienen met afstandsbediening
 • Inclusief bezorging en installatie in Noord-Holland en omgeving
 • 5 jaar garantie op alle plafondmodellen

Heeft u vragen over onze plafond airco modellen of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 023 - 822 44 24 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Assortiment plafond airco's

Bekijk ons gehele assortiment plafond airco’s. Bij Aircogroep Holland heeft u keuze uit verschillende plafond onderbouw airconditioning van het A-merk Mitsubishi. Alle prijzen die we vermelden zijn exclusief btw.

Waarom een plafond airco?

Plafond airconditioning systemen zijn zeer geschikt voor grote en langwerpige winkels en bedrijfsruimtes. Als er geen sprake is van een verlaagd plafond voor een cassettemodel airco, dan is een plafond airco de ideale oplossing. Met een plafond airco profiteert u van de volgende voordelen:

 • Koelen, verwarmen en lucht zuiveren
 • Werkt fluisterstil
 • Te bedienen met afstandsbediening
 • Start automatisch na stroomuitval
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Stijlvolle uitstraling voor in iedere ruimte
 • 5 jaar garantie op alle modellen

Installatie van de plafond airconditioning

Voor het installeren van een plafond airco bij uw bedrijf doorlopen we samen met u de volgende stappen:

 1. Geef via onze contactpagina uw wensen door. Onze medewerkers denken graag met u mee over de juiste plafond airco voor uw bedrijfspand. Samen kiezen we de beste airco uit voor uw bedrijf.
 2. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
 3. We leveren en installeren de plafond airco op een door u gewenste datum.

Prijs van een plafond airco

Bekijk het assortimentvoor de actuele kosten per airconditioning. De prijzen op onze website zijn inclusief bezorging en levering van de airco. U heeft al een plafond airco van Aircogroep Holland voor

€ ….,-

. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Onderhoud van uw plafond airco

Het is erg belangrijk om uw plafond airco regelmatig te laten controleren en te reinigen. Zo voorkomt u verspreiding van ziektekiemen, pollen en allergieën. Aircogroep Holland verzorgt dan ook graag ook het jaarlijkse onderhoud aan uw plafond airco. Tijdens deze jaarlijkse controle onderzoeken onze deskundige monteurs uw aircosysteem en voeren zij het onderhoud uit. Zo worden mogelijke aanleidingen tot storingen al in een vroeg stadium opgespoord en verlengt u de levensduur van de plafond airco. Bekijk voor meer informatie over deze dienst onze controle airconditioning pagina.

Over Aircogroep Holland

Aircogroep Holland is al jaren de specialist op het gebied van airconditioning. Zo zijn we gespecialiseerd in het adviseren over en het bezorgen en installeren van de juiste airco’s, warmtepompen, luchtgordijnen en klimaatsystemen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. In de afgelopen jaren plaatsten we aircosystemen voor onder andere luchthaven Schiphol en poppodium de Melkweg. Op onze projecten pagina ziet u een overzicht van onze uitgevoerde werkzaamheden.

Overige producten

Naast plafond airco’s verkopen, leveren en installeren we ook split airco’s, vloermodel airco’s, cassettemodel airco’s en satellietmodel airco’s van merken als Daikin en Mitsubishi. Bekijk op de airco kopen pagina een overzicht van alle modellen die u bij ons kunt bestellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een van onze plafond airco’s? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande formulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 023 - 822 44 24.

Naam
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Betreft
Vraag