Installatie luchtbehandelingssysteem Melkweg Amsterdam

In uitgaansgelegenheid de Melkweg in Amsterdam realiseerden wij een zeer uitdagend project. 2 rokersruimten waar in de piekuren tijdens de pauzes soms wel 80 mensen staan te roken moesten zeer sterk geventileerd worden. De ruimten worden nu continue voorzien van verse buitenlucht, de vervuilde lucht wordt direct afgevoerd en de ruimten zijn rook- en reukvrij. De luchtbehandelingskasten geven de warmte welke uit de ruimten wordt gezogen weer af aan de schone toegevoerde lucht met een rendement van boven de 95%!

2 Luchtbehandingskasten van maar liefst 700 KG per stuk worden met een kraan op een door ons gemaakte constructie van stalen balken gehesen. Deze balken werden aan de muren van de 2 naastgelegen gebouwen gemonteerd, dit alles omdat het dak van het onderliggende gebouw het gewicht van 1400 KG niet kan dragen.

Gaten van 500 mm doorsnee worden door ons schuin in de muur naar de daaronder gelegen verdieping geboord om het kanaalwerk vervolgens van rond in vierkant over te laten gaan vanwege de beperkte hoogte aldaar.

© 2024 Airco Groep Holland | Powered by iClicks