Airconditioning Haarlem

Airconditioning in Haarlem voor uw woning of bedrijfspand koopt u natuurlijk het liefst inclusief levering, installatie en onderhoud. Airco Groep Holland helpt u verder en voorziet u graag van topkwaliteit airconditioning met:

  • Gecertificeerde monteurs
  • 5 jaar garantie
  • De beste A-merken

 

Airco voor bedrijven en woningen

We leveren airconditioning in Haarlem voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden, zoals winkels en kantoren.

Het type airconditioning dat nodig is hangt af van de functie en het aantal vierkante meters van de ruimte. Airco Groep verkoopt en installeert verschillende modellen airconditioning van topmerken als Daikin en Mitsubishi.

Airco op maat

Airco Groep Holland levert complete oplossingen voor luchtbehandeling op maat! Of het nu gaat om CO²-reductie, ventilatie, verwarmings- of koelingssystemen: we leveren topkwaliteit en stellen energie-efficiëntie centraal.

We leveren verschillende modellen airconditioning:

Onze specialisten zijn ervaren in het afstemmen van uw airco systeem op uw behoeften. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden we een oplossing die bij u past.

Airco in Haarlem

Airco Groep Holland heeft al diverse airconditioningsystemen aangelegd in Haarlem en omgeving. Zo hebben we bijvoorbeeld bij lunchroom ‘By Lima’ een cassettemodel airconditioning in het gestuukte plafond ingebouwd. Na het creëren van de ruimte en de installatie van de airconditioning heeft de stukadoor het plafond weer netjes hersteld. Bekijk de resultaten op onze pagina met projecten.

cassettemodel airco Haarlem

Airco Groep Haarlem

Wilt u meer informatie over de installatie of aanschaf van een airconditioning in de regio Haarlem? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.