Airconditioning Haarlem

Zoekt u een airconditioning voor uw huis of bedrijf in Haarlem of omgeving? Airco Groep Holland helpt u verder. U kunt bij ons terecht voor de levering, installatie en onderhoud van airconditioning. Met Airco Groep Holland kiest u voor:

  • gecertificeerde monteurs
  • 5 jaar garantie
  • Alleen A-merken
  • Airconditioning inclusief installatie

overzicht aanbod airco's

Levering aan consumenten en bedrijven

Airco Groep Holland levert zowel aan particulieren als winkels en kantoren. Het airconditioning systeem wordt volledig afgestemd op de ruimte. Afhankelijk van uw wensen en uw budget wordt een oplossing op maat geboden. Wij leveren verschillende modellen airconditioning, waaronder wand-,  cassette en vloermodellen van de volgende A-merken:

  • Daikin
  • Mitsubishi
  • Fuji Electric

Totaaloplossingen luchtbehandeling

Naast het kopen en installeren van losse airconditioning systemen kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van luchtbehandeling, waaronder CO2-reductie of ventilatie. Daarbij staat energie efficiëntie centraal, zo leveren wij bijvoorbeeld ook systemen met warmteterugwinning en zijn alle onze soorten airconditioning voorzien van energielabel A+ of hoger.

Projecten in Haarlem

Airco Groep Holland heeft al diverse airconditioningsystemen aangelegd in Haarlem en omgeving. Zo hebben we  bijvoorbeeld bij lunchroom ‘by Lima’ een cassettemodel airconditioning in het gestukte plafond ingebouwd. Na het creëren van de ruimte en de installatie van de airconditioning heeft de stukadoor het plafond weer netjes hersteld. Bekijk de resultaten op onze pagina met projecten.

cassettemodel airco Haarlem

Contact

Wilt u meer informatie over de installatie of aanschaf van een airconditioning in de regio Haarlem? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.