Daikin cassette airco klein

Met de Daikin cassette airco klein van Airco Groep Holland heeft u een unieke plafond airconditioner van maar 60 x 60 cm die volledig in te bouwen is in uw plafond. Deze airco heeft het energielabel A++. Door de individuele lamellenregeling heeft de airconditioning de flexibiliteit om het systeem aan te passen aan iedere kamerindeling. Bestel deze airco via onze website en ontvang 5 jaar garantie. Wij leveren, installeren en controleren de airconditioning in uw pand. Levering en installatie zitten bij de prijs inbegrepen.

Voordelen van de Daikin cassette airco klein

  • Bewegings- en vloersensor die lucht niet richting aanwezige personen blaast en zorgt dat de temperatuurverspreiding tussen het plafond en de vloer gelijk is.
  • Met de individuele lamellenregeling is het mogelijk om iedere lamel individueel in te stellen om het systeem te wijzigen aan een andere kamerindeling.
  • Tochtpreventie door middel van het aanpassen van de ventilatorsnelheid en luchtuitblaasrichting.
  • De afwezigheidsfunctie zorgt voor energiebesparing door de binnentemperatuur bij uw afwezigheid op het ingestelde comfortniveau te houden.
  • De airconditioner werkt fluisterstil.
  • Bedien de airco op ieder gewenst moment met de infrarood afstandsbediening.

Over Daikin

Bij Airco Groep Holland hebben we airco’s van onder andere Daikin. Daikin heeft al meer dan 80 jaar ervaring in de koeltechniek. Binnen de organisatie zijn de mensen dagelijks bezig met technologische, ecologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Daikin is daardoor voorloper op het gebied van energiezuinige airconditioning met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Prijs

Wij leveren en installeren uw Daikin airco al vanaf € 2.140,-, dit is inclusief installatiekosten en exclusief BTW. Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar 022 926 2255 of te mailen naar contact@aircogroep.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bestel nu