Informatie over Airconditioning en het dienstenpakket van Airco Groep Holland zoals Plaatsing, Garantie, Controle, Onderhoud en Levering van Airco's

Door een exacte koellastberekening van uw te conditioneren ruimte te maken kunnen wij u een passende aanbieding doen en zal er dus geen installatie met overcapaciteit worden geleverd die uiteraard weer hoger in prijs uitvalt. Een koellastberekening maken wij op basis van diverse criteria voor de te koelen ruimte welke wij graag voor u verzorgen, aan de hand daarvan kan dan een offerte met een scherp tarief door ons worden gecalculeerd.

Verwarmen met Airco?!
Airco systemen worden steeds vaker gebruikt om naast het koelen van ruimten te verwarmen, de installatie is beduidend energiezuiniger dan de reguliere cv en heeft als voordeel dat het naast verwarming ook zuivering van de lucht door zijn ingenieuze filtersysteem met zich meebrengt. Denk bij het verwarmen met uw systeem eens aan uw koude slaapvertrek omdat de theromstaat beneden al is afgeslagen maar de temperatuur boven nog niet echt aangenaam is, u kunt dan (bij)verwarmen met de airconditioner, vele malen zijn bij onze toepassingen de radiotoren bij renovatie of verbouw al weggelaten! Wij installeerden reeds systemen waarbij de cv installatie zelfs geheel ontbrak! (zie warmtepompen)

Invertertechniek
Bij de meeste airco installaties van de door ons gevoerde topmerken wordt gekozen voor de zogeheten inverter gestuurde apparaten. Deze techniek zorgt ervoor dat de airco razendsnel reageert op elke verandering van het woon- of leefklimaat. De inverter airco's stemmen de te leveren koel- en/of verwarmingscapaciteit voortdurend af op de gewenste en gemeten binnen- en buitentemperatuur. Hierdoor ontstaat een stabiel en tochtvrij binnenklimaat. De inverters zijn uiterst stil en hebben circa 30% lager energieverbruik dan de conventionele split airco's. De levering van deze  laatstgenoemde apparatuur loopt daarom steeds meer terug.